Bildirim
8000-9000 CİVARI ARAÇ.ACİL YARDIM
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Citroen Saxo 1.5D veya 1.4i zevkine kalmış -
Yakıt önemli demişsiniz.O zaman öncelikli olarak Accent sonra Renault 19.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 29 Temmuz 2010; 0:26:17 > -
RENAULT 19 BRODWAY KADAR TUTULMAMA NEDENİ NEDİR? -
CİTREÖN SAXO HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM KULLANAN TANIDIĞIMDA YOK AMA Bİ ARAŞTIRAYIM TEŞEKKÜRLER -
Yedek parça vb. etkenlerde önemli ise farklı bir tercih verelim zira citroen yedek parçası bilmiyorum fakat güncel ve avrupa araç olduğundan pahalı olabilir.Yılda kaç km yapacağınızı söylerseniz daha iyi sonuçlar alırsınız. -
Aradığınız tek özellik yakıt tasarrufu ise, diğer arkadaşların da dediği gibi, Citroen Saxo. Eğer aynı arabanın farklı görünümünü isterseniz de Peugeot 106 tavsiye ederim. -
ilk düşünce yakıt ekonomisi ise Saxo alabilirsiniz -
Saxo performans konusunda sıkıntıya sokmaz 1.4i motorda 75 hp güç üretebiliyor ki kasasının hafifliğini göz önünde bulundurur isek rampa ve ivmelenmede yeterli bir güçtür kanımca. -
nissan sunny var elimde 1991 model araba otmatik vites bir tane sorunu yok.kuruş masrafsız mükemmel bi japon.2008 model arabadaki sürüş keyfini veriyor. -
opel corsa olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X