Merhaba arkadaşlar.8000 YTL lik bir bütçem var.Araç kullanmaya yeni başlıyacağım.Acemi olduğumu söyleyebilirim.İlk arabam olacak.98 model Palio, 97 Polo ,Rover 216-214,98 Fiesta ,Renault Broadway RNİ,Honda Civic 94 sedan,Hundai Accent 1.5 GLS gibi araçlardan hangisini tercih edersiniz? İleride kolay satabileceğim bir araç istiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum...
yedek parçası ucuz olsun, istediğim zaman hemen satabileyim, arabadan anlayan usta çok olsun, az yaksın, sağlam olsun.... diyorsan , senin yerinde ben olsam 95 model gibi bi broadway alırdıım . 7.000 civarı sanırım.kalan parayı da varsa arabanın ihtiyaçlarını karşılardım, yoksa da koyardım cebime. hepsini harcıyacam diye bir şart yok nasılsa :)
Allah hayırlısını nasib etsin...
Bende broadway tercih ederdim bu durumda...
yaşa göre değişir burdaki tercihler.. ve de yaşam tarzına göre
ben bu durumda honda civic 94 tercih ederdim..
Ben Olsam o Fiyata 98 Model Rover 216 Alırdım... En Uygun o Gibi Gözüküyor...
quote:
Orjinalden alıntı: bLuE_bErRy
Ben Olsam o Fiyata 98 Model Rover 216 Alırdım... En Uygun o Gibi Gözüküyor...
iyi de ileride kolay satabileceğim bir araç demiş. sence de öyle mi?
ben de sana benim arabayı önerrim.. bmw 3.16i.. lpg li.. fiyatı 8 milyar.. ilgilenirsen resulxx@yahoo.com güzel araçtır her türlü ihtiyaca cevap verir enjeksiyonlu üstüne üstük lpg li... ankara istanbul izmirde alıcısı çoktur..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme