Şimdi Ara

8000 YTL ye ne tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.8000 YTL lik bir bütçem var.Araç kullanmaya yeni başlıyacağım.Acemi olduğumu söyleyebilirim.İlk arabam olacak.98 model Palio, 97 Polo ,Rover 216-214,98 Fiesta ,Renault Broadway RNİ,Honda Civic 94 sedan,Hundai Accent 1.5 GLS gibi araçlardan hangisini tercih edersiniz?
    İleride kolay satabileceğim bir araç istiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum...

• yedek parçası ucuz olsun, istediğim zaman hemen satabileyim, arabadan anlayan usta çok olsun, az yaksın, sağlam olsun.... diyorsan , senin yerinde ben olsam 95 model gibi bi broadway alırdıım . 7.000 civarı sanırım.kalan parayı da varsa arabanın ihtiyaçlarını karşılardım, yoksa da koyardım cebime. hepsini harcıyacam diye bir şart yok nasılsa :)

Allah hayırlısını nasib etsin...
  • Bende broadway tercih ederdim bu durumda...
  • yaşa göre değişir burdaki tercihler.. ve de yaşam tarzına göre

ben bu durumda honda civic 94 tercih ederdim..
  • Ben Olsam o Fiyata 98 Model Rover 216 Alırdım... En Uygun o Gibi Gözüküyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLuE_bErRy

Ben Olsam o Fiyata 98 Model Rover 216 Alırdım... En Uygun o Gibi Gözüküyor...

iyi de ileride kolay satabileceğim bir araç demiş.
    sence de öyle mi?
  • 93 doğan slx (turkuaz) çok hoş araba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de sana benim arabayı önerrim.. bmw 3.16i.. lpg li.. fiyatı 8 milyar.. ilgilenirsen resulxx@yahoo.com güzel araçtır her türlü ihtiyaca cevap verir enjeksiyonlu üstüne üstük lpg li... ankara istanbul izmirde alıcısı çoktur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.