Bildirim
802.11ac modem tavsiye edebilirmisiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Linkteki ürün modem değil router
Asus dsl ac 52 u olabilir -
Airties 5760 alabilirsin. piyasada sıfırı 270 liraya kadar bulunuyor. -
Ac modem olarak Ac200 idi sanırım TP-Link'in ürünleri de var ama genel olarak ac standartı pahalı kaçıyor. 5760 güzel alternatif ama 320 liralarında altında pek yok bulamadım ben. Isınma sorunu var deniliyordu ona dikkat etmek gerek daha doğrusu çok ısınıyor gibi yorumlar var sanırım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
asus dslac52u ürününü düşünebilirsin. usb uygulamaları (cloud sunucu ve bu sunucu ile tvye görüntü vs rahatlıkla aktarım yapabilirsiniz.) Airties Türkiye den çekildi diye biliyorum şuanda sadece elinde kalan son stokları bulabilirsiniz elektronik marketlerde. -
quote:
Orijinalden alıntı: dipsit54
asus dslac52u ürününü düşünebilirsin. usb uygulamaları (cloud sunucu ve bu sunucu ile tvye görüntü vs rahatlıkla aktarım yapabilirsiniz.) Airties Türkiye den çekildi diye biliyorum şuanda sadece elinde kalan son stokları bulabilirsiniz elektronik marketlerde.
Çekildiğine dair herhangi bir açıklama falan bulamadım. Ayrıca Airties yerli bir marka değilmi neden Türkiye'den çekilsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: emrihak
quote:
Orijinalden alıntı: dipsit54
asus dslac52u ürününü düşünebilirsin. usb uygulamaları (cloud sunucu ve bu sunucu ile tvye görüntü vs rahatlıkla aktarım yapabilirsiniz.) Airties Türkiye den çekildi diye biliyorum şuanda sadece elinde kalan son stokları bulabilirsiniz elektronik marketlerde.
Çekildiğine dair herhangi bir açıklama falan bulamadım. Ayrıca Airties yerli bir marka değilmi neden Türkiye'den çekilsin.
Airties network ürünlerinin modem, router, access point vb ürünleri alanında devam etmeyecek; fakat diğer iştiraklarına devam edecek diye bir durum söz konusu.. Hayırlısı olması dileğimizle artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X