Bildirim
80GB 7200rpm HDD alsam sorun yaşarmıyım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Büyük ihtimalle sorun yaşarsın. HDD'yi 33Gb görür.Bios'unu update et bence öyle al.Birde alacaksan IDE destekli al SATA alma.Eğerki SATA HDD alacaksan ayrıyetten bi SATA aparatı almak zorunda kalırsın... -
biosu anakartın sitesindeki son sürümünü yükledim ama oda 24-09-1999 tarihli yükledim ama daha yenisini arıyorum nerden bulabileceğim hakkında bir fikriniz varsa yazarsanız sevinirim -
40 GB alırsan pek fazla sorun yaşayacağını sanmıyorum. Bende 440bx intel chipsetli board var ve 40 gblık harddiki çatır çatır kullanıyorum. -
eksik görürsün biosu güncellemen para etmez büyük bir ihtimalle -
peki ide yerine sata kart ile sata hdd alsam yine aynı sorun olabilirmi -
devrimow arkadaşım biosu güncellemek nasıl para etmez.... -
windows kurulu bir sistemde alacağın harddisc'i partitionlara ayırmak da bios güncellemesine alternatif bir çözüm olabilir. -
walla partision magic ile windows altındada yaparsın ama görürmü orası tartışılır...dos altından yapılır gibi ama...bios güncellemesi ise para etmez demissin son bioslar anakart pacthleri gibi yani bir oyun hafif sorunlarla oynanıyorsa pacth kurarsın ya anakarttında bu yeni bioslarla daha stabil olduğu bir gerçek.eğer yeni bios varsa kur sorun hallolabilir... -
Büyük ihtimalle görür ve sorun yaşamazsın ama kendimdeki duruma göre bunu söylüyorum neden dersen bende çok düşündüm bunun için bende 440bx intel chipsetli bir board var eski bir board ve ne olursa olsun dedim ve gidip IDE seagate 120GB 8MB cache li bir harddisk aldım sorun olur diye düşünmüştüm ama olmadı fdisk te tam görmediği doğru hardiski ama windows hardiski eksiksiz görmekte yani hiç sorun yok sendede olmaz tahminimce ama yinede belli olmaz denemen lazım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X