Bildirim
8162 sıralama tıp önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam bence Gülhane tıp fakültesini düşünmelisiniz. Gülhane bu sıralamayla yazılabilecek en mantıklı okul. -
İzmir tabii. Tıp tıptır. Çok fark etmiyor. İzmir'de 6 sene çok güzel öğrencilik hayatı geçirirsin. -
Hocam ben 5.9k dan sbü gülhane yazmayı düşünüyorum. Arkadaşın da dediği gibi çok güzel bir üniversite
https://forum.donanimhaber.com/sbu-gulhane-tip-hakkinda-sorularinizi-cevaplayim-5k-10k-arasi-en-mantikli-tip--133876360
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sivil mi acaba? gülhaneyi hep askeri duyduğum için bakma gereği duymamışım bile -
çok teşekkürler hemen bakıyorum. tebrik ederim ayrıca umarım her şey istediğiniz gibi olur -
haklısın fakat bulunduğum şehire gerçekten çok uzak ve evi özleyeceğim için düşünemiyorum maalesef -
Çok teşekkür ederim. Üniversite ankarada. Yıldırım beyazıt da ankarada zaten. Askeri üniversite değil artık. Eğitim hala çok güzel, ankarada olması da mükemmel, askeri de değil artık. Şahsen ben tercih etmemek için bir sebep göremedim kendi adıma.
Evet hocam sivil bir okul. Askeri öğrencileri de var. Gülhane hakkında sorularınız olursa cevaplayabilirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bence okul hala askeri bir okul zannedildiği için sıralaması böyle. GATA bünyesinde her türlü imkanı barındıran bir okul. Ankara'da tıp okumak zaten ayrıcalık.
evet, en büyük hayalim ankara'da okumaktı, sanırım gerçekleşecek. tekrar çok teşekkür ediyorum haberdar ettiğiniz için.
çok doğru çok teşekkür ediyorum biraz araştırma yapacağım aklıma takılan olursa sorarım mutlaka :) teşekkürler
Rica ederim
Omü hakkında bilgi verebilirim akşam hatırlatırsan kolay gelsin
teşekkürlerrr -
ybü yazarsan gelir bence o yüzden yazma :) -
kocaeli zorluyor ama güzel
kafam çokk karışık :( şimdi bütün yazdıklarınızı okudum da sizce ybü'nün eksileri neler ve gülhane'nin akredite olmamasının eksisi var mı? cevaplarsanız çok çok mutlu olurum -
Hangi şehirde yaşıyorsunuz
ybünün göze çarpan eksikleri var ayrıca ybüde akredite degil ayrıca akredite olmak yurt dışı için bir anlam ifade etmiyor bunu da belirtiyim
ybünün kendine ait hastanesi yok 1. eksiği evlatlık çocuk gibi bilkent şehir hastanesine afiliyeler. bizim gülhaneye (sbüye) afiliye bir sürü hastane var söylemiyorum bile cünkü biz kendi gülhanemiz dışında eğitim almak hoşumuza gitmez içimize de sinmez.
ayrıca göze çarpan hoca eksikliği de vAr ybünün. bilkent şehir hastanesin hocalarını kendilerinden göstermekle olmuo bu iş(sana eğitimm verecek olan sadece kendi hocandır) ona bakarsak sbünün afiliye oldugu hastanelerde 1000lerce hoca var bize bi yararı dokunuyor mu hayır.
Benzer içerikler
- kpss 2024 forum
- tyt taktikleri
- açi yayınları ödev takip dergisi cevapları
- altuğ güneş kimdir
- tyt matematik kaç günde biter
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X