< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 11 Temmuz 2019; 10:45:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 11 Temmuz 2019; 10:45:21 > |
|
Tıp puanıyla öğretmenlik 10 sene sonra saçlarının yarısı dökülmüş diğer yarısı beyazlamış vaziyette, anne babaların 2 çocukla başedemediği yerde 40 çocuğu susturmaya çalışırken ders çıkışı ödediğin kredi yüzünden evime bisikletle mi gitsem diye düşünürken pişmanlığın dibinde bulursun kendini. Umarım konu gerçek değildir.
|
|
Tıkla |
Beyler cevremdeki saglam ogretmenlerden 15bin lira kazanan var, ozel ders, ozel egitim kursu ile...
Iyi bi ogretmen doktor kadar para kazanabilir yani bos mesaj atmayin sanki harita-sehirplanlama vs muhendisligi yazcam diyor adam.. Kapasitene guveniyosan sayisalda parasiz kalmazsin, öğretmeyi de seviyosan saglam bi okulda ogretmenlik oku.. |
Acayip iticisin
|
Yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım. 33 yaşıma kadar stresli bir dönem yaşayacağım. Ne için ? İnsanlar "Aaa bakın Burak doktor olmuş." desinler diye. Bu kadar maddi odaklı düşünmek yerine biraz da maneviyata odaklansak ne olur ? Ben mutlu olacağımı düşündüğüm ve hatrı sayılır para kazanabileceğim bir meslek seçtim. Kaldı ki ortalama bi doktor kadar kazanabileceğimi düşünüyorum. Fazlasında da gözüm yok. Yahu hiç kazanmasam 3000 maaş + haftalık 10 saat özel ders yapınca en az 5000 kazanıyor olacağım. Niye kasayım kendimi sıradan bir uzman olmak için ? Hadi uzman olunca 10.000 kazanayım aylık (Bu da düşük bir ihtimal. Kaldı ki tecrübesiz bir uzman hekimin alma ihtimali 0'a bayağı yakın). Peki aradaki 8 yılı kim verecek bana ? Seneye bitiriyorum inşallah okulu. Özel derslerim daha şimdiden artmaya devam ediyor. Üstelik kafa dinlemek istediğim için sadece çevreden gelen teklifleri değerlendiriyorum. Tıp fakültesine gitseydim bunların hiçbiri olmayacaktı. Üstüne de sevediğim bir mesleği icra ediyor olacaktım.
Gelelim Konya'daki imamhatip lisesine atanma ihtimaline. Yine mesajı okumadan yazmışsınız. İstemediğim bi yere atanmayacağımı söyledim zaten. Gelelim Konya'daki imamhatip lisesine atanmayı isteyip istemediğime. Neden olmasın ? Konya'daki imamhatip lisesinde öğretmenlik yapmanın nesi kötü ? |
delirdin mi olm ne matematik öğretmenliği
|
Benim hayalim de diş hekimliğiydi inşallah olur da sizin kadar mutlu olurum. Siz sevdiğiniz mesleği yaptığınız için mutlusunuz. Nazar değmesin maşallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osurgan -- 27 Temmuz 2016; 12:05:55 > |
|
|
|
|
|
|
|