Şimdi Ara

Tıp Fakültesi Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Tıp Fakültesi Tercihi

(En Son Oy Tarihi: 30.7.2024)
Giriş
  • Sayısal sıralamam hepsine yetiyor. Sizce hangisine girmeliyim? (Hepsi tam burslu ve ingilizce)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• koç acıbadem hangisinin bursu daha iyi hocam  

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt
    Yurt kitap eğitim falan ikisinde de ücretsiz. Koç 8000 aylık veriyor. Acıbadem ise 17500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkeyyo -- 19 Kasım 2024; 20:59:46 >
  • LeviEfendi kullanıcısına yanıt
    Ancak para çok önemli değil. Mesela medipol 25000 veriyor. Eğitimi ve üniversite hayatı daha iyi olanı seçmek istiyorum

• Arkeyyo A kullanıcısına yanıt

İnstadan bu saydığın ünilerde tam burslu okuyan arkadaşlara ulaş tek tek konuş hocam bnce

• behindhand kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum burda vakit kaybetmektense direkt öğrencilerle temasa geçmek lazım 3 gün kalmış zaten ucu ucuna yetişir bilgi alma süreci
    Hacettepe yazmanızı önermem özellikle ekonomik şartların bu kadar zor olduğu bir dönemde o sıralamaya yazık olur , koç eğitim olarak diğer özellerden şüphesiz daha iyi ama medipolün verdiği miktar diğerlerine göre çok daha fazla
    Medipol yazın hayatınızı yaşayın derim
    Elinize geçen parayı iyi değerlendirirseniz üniversite hayatında eminim ki demek istediğimi anlayacaksınız bir gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalonPatlatann -- 30 Temmuz 2024; 17:32:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.