< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tıp Tercihi
Tıp Tercihi
(En Son Oy Tarihi: 1.8.2024)
-
-
bu üçlüden koçu tercih ederim
koç araştırma için vs digerlerinden daha iyidir BENCE
-
Başka düşüncesi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kaçıncı oldun reis :D
-
Yurtdışı diyorsan koç tıp, tr diyorsan medipol daha mantıklı geldi. Koç'a gideceksen aileden de bir miktar para lazım + Koç'un burs politikasını gittikçe sıkılaştırması soru işaretleri oluşturuyor, tabi eğitimi iyidir bir şey diyemem.
-
Ben trde kalmak istiyorum ama medipolun adi uluslararasi tip fakültesi ve hazirlikta 5 ay, staj zamani da 1 kere yurt disina gonderiyor. Koç'ta ise boyle seyler yok sanirim
tam söylemek istemiyor da ilk 20deymiş.
Medipol yazacaksın işte çok belli
Koç'ta yoktur muhtemelen. Koç zaten ne yazık ki burs noktasında yetersiz bir okul haline gelmiş durumda son gelişmelerle birlikte. Medipolde ise maddi anlamda daha rahat bir öğrencilik hayatın olur, medipol etiketi ne kadar iyi bilmiyorum ama tıpta iyidir muhtemelen. Gidip bizzat konuşma şansım olsaydı şahsen giderdim durumunu bilmemekle birlikte. Ha ben koç tıp ile medipol tıp arasında kalsam muhtemelen medipol yazardım, sonuçta çok güzel bir derece elde etmişim bir zahmet üniversitede maddi anlamda zorlanmayayım kafasıyla.
-
O zaman koç tıp düşünebilirsin, ikisi de mükemmel okullar zaten. Koç yurt falan veriyor mu bence ona bak, veriyorsa mantıklı. Ayriyeten Koçun sana katacağı vizyon ve kültürel birikim medipolden birkaç gömlek fazla bence, o yüzden bu senaryoda koç daha mantıklı geliyor (eğer maddi problemim olmayacak eminim diyorsan)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X