Şimdi Ara

81BLADER VE LORD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img177.imageshack.us/my.php?image=adszymt.jpg

arkadaslar taptaze daha bu sabah kestim. Kestim ama lord yarkan oldugunde bende olmustum yorgunluktan ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yes Sir! -- 19 Nisan 2009; 8:12:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_Star

http://img177.imageshack.us/my.php?image=adszymt.jpg

arkadaslar taptaze daha bu sabah kestim. Kestim ama lord yarkan oldugunde bende olmustum yorgunluktan ^^

Tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 19 Nisan 2009; 8:19:39 >
  •  81BLADER VE LORD

Tebrikler.

81 lvl bladenin kesmesine şaşıracaklar olacaktır.Herkes şuanda 100 lvlin telaşı içinde oldugu için unique bekleyen pek yok.Arkadaşta bu firsattan istifade etmiş.
  • Sonucta kesmiş
    Helal be blade me girmiş araya çatır çatır kesmiş çıkmış birde arenada haa helal olsun kardeşim
  • Vallahi Helal Olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL

81BLADER VE LORD

Tebrikler.

81 lvl bladenin kesmesine şaşıracaklar olacaktır.Herkes şuanda 100 lvlin telaşı içinde oldugu için unique bekleyen pek yok.Arkadaşta bu firsattan istifade etmiş.

Oncelikle herkese tesekkurler.
    Unique bekleme olayina gelince titanda hic bos birakmiyorlar uniquleri . hele bi kac kisi var 95 civari hic bos durmuyorlarda sabah uyuyorlardi galiba. Orada benim partimde ki 2 kisi 85 civar 1 kisi de 91 lvl di. Ancak lord yarkanın canı %40 civarinda olduler 2si hotana gitti dondu orada yerde yatan emoxx u da gorebilirsiniz. Kalan kısmın cogunu tek basima goturdum.Sona dogru bi kac kisi daha geldi ancak o kadar mobun icinde lord yarkanı bulmak biraz zor geldi onlarada ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yes Sir! -- 19 Nisan 2009; 14:51:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.