Lanet olsun böyle oyuna...! trade hack sonucu itemlerimi kaybettim... satıp herseyimi kurtulmak istiyorumm bu lanet oyundan..! char 82 lwldir 60 k np si vardır.yan charı 66 lwl pridir.. +7 quest bowu ve +6 fs si vardır üstünde 10 gb bırakıcam... 600 saat gold presi vardır. oyun ici satılık degildir... eskisehir,bilecik,kütahya,bursa yuzyuze satılık adressler... char 0 ban lı.. her türlü bilgisi elimde mevcut... 554 745 26 51 tel f.emremanav @ hotmail . com
quote:Orijinalden alıntı: BuRaKe94 SS yok Mesajın yok Konuyu asmak için üye olmuşsun Oyun içi satılık değil diyorsun ne ayaksın Oyun içinden nasıl satış yapıcan cok guvenıyorsan yap. Hayırlı satışlar yüzyüze olduğu zaman sürecinde bir sorun olmaz.
SS koymak icin baya ugrastım.. hatta bu 2. konu digerini düzeltemedim.. diger konumda resimler mevcut. affınıza sıgınaraktan.pek anlamıyorum bu forum işlerinden. resim koyma linkine tıkladıgımda ya kapalıdır yada yetkiniz yoktur diyor. üyligim aktif halde giriorum buna ragmen resim koyamadım kusura bakmayın.
güven icin kimseye bisey diyemem karakterin yüzyüze satılmasından yanayım. bizzat kendi evimde kisiyi misafir edebilirim. isteyen kisi laptopunu alır gelir.kablosuz modemimden anlık degisikliklerini yapar... sadece 200 tl istiyorum.fiyat az oldugu icin dolandırıcı gibi düsünülüyorum..Farkındayım. yuzyuze temiz satıs olur.
bu arada bi anlatım sorunu yasamısım galiba :S ... oyun ici satıs yok derken..(GB karsılıgı demek istemistim.) artık oynamıycagım oyunu.! bu yüzden gb karsılıgı satmak istemiyorum. resim koymak istedigimde iste bu yazı cıkıyor...: ''Bu özellik ya kapalı ya da erişim izniniz yok. Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz. Üye olmak için tıklayınız Pencereyi kapa ? ''
buda bir önceki ilanımda verdigim ilanın linki. SS mevcuttur. http://forum.donanimhaber.com/m_39993586/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39993586 nicki falan acık durumda. daha baska istekleriniz olursa yada sorularınız giderebilirim. oyun ici onlinede olabilirim. problem degil.
evet yanlıs degil arkadas haklı :) fakat oyunun bi kuralı gibi oldu artık... onu kullanan ben sucluyum da kaldırmayan k2network mu sucsuz ??? jr girdiginde bile hf yok dediginde yemedigin küfür kalmıyor...yanlışsam söyleyin!! en kolayından power shootu kapatarak bu hf nin önüne basit bi sekilde gecebilirler... neyse bu konuların yeri burası degil .. :) hekezin fikirlerine saygı duyuyorum... upupupup...!
Hayırlı satışlar. Up. (Resim eklemek için BU ADRESİ kullanıp,forumda [simage][/simage] kodlarının arasına linki koyarak chardan görüntüyü gösterebilirsiniz.)