Şimdi Ara

82 Model BMW 3.16 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar araba almayı düşünüyorum şimdi neden bu model işin mi yok diye cevaplar atmayın 3 bin tl param var biraz daha üste para koyma imkanım yok bunu da belirteyim.Bugün bi bmw ilanıyla karşılaştım hoşuma da gitti aklımda bmw yoktu ama bu ilandaki araç hoşuma gitti.Gidip görmeyi düşünüyorum ama bu arabalar hakkında illa bilgili olan birileri vardır aranızda çok hız meraklısı değilim sadece bu paraya bulabilirsem düzgün bir araba almak amacım sizce alınır mı? Link budurhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-orj-5-vites-3-15-70053714/detay/ yorumlarınızı bekliyorum

• araba seni taşımaz sen arabayı taşırsın
  • e21 e30 bu kasalar biraz zevk işi uğraşmayı seviyorsanız alırsınız yoksa üzer adamı , ama çarığı cürüğü yoksa alınır neden alınmasın muayeneside var sonuçta , o paraya 131 alacağına bu arabaya binersiniz temizinin verdiği hazıda 3500 lira seviyesinde kolay kolay her araba vermez
    e30u kafasına takmış 8 10 liraya almayı düşünen biri olarak konuşuyorum
  • 1982 model bır bmw deıl bır ARABA nın curugunun olmaması neredeyse ımkansızdır.Başın cok agırır boyatırsın maxımum 5 ay sonra curukler gene cıkar ortaya kurtulusun olmaz.motor konusuna gırmedım bıle :)
  • geçen gün 73 model vosvos bakmaya gittim, çürük içindeydi, hurdaydı, 4.500TL istiyordu sahibi 3.500TL verdiler vermedim diyordu.

buyur hesabını yap
  • 30 yaşında bir BMW'nin ne BMW'ligi ne de arabalıgı kalmıştır.
  • Arabaya bakma imkanın varsa git bak ne kaybedersinki motor parasına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski model bmw ler ucuzdur fakat çok masraflıdır.

Müzelik olarak al ama yürütme.yürütürsen ocağına incir ağacı diker.
  • Gündelik kullanıma alacaksanız sıkıntı yaşayabilirsiniz. İkinci araba olacaksa alınabilir. Benim arabada parça sıkıntısı olmasa da radyatör alacak para çıkamadım. Şimdilik beklemedeyim.
  • Vazgeçtim bile baya sıkıntı yaratıyolarmış galiba adamı da aradığımda arabayı istanbula götürüp toplatıp kendi bineceğini söyledi .Teşekkürler herkese.
    Ben de yine wwye bakayım düşük model olmadı en son lada almayı düşünüyorum 2 sene önce kullanmıştım lada baya masraflı oluyo ama bence keyif verici arabalardan:)
  • köylerde 80 küsür model renolara biniyorlar tofaşlara biniyorlar onlar sağlamda bmw mi çürük bu nasıl bi mantık 30 yaşında her araba için geçerlidir temizse sorun olmaz alırsın binersin yoksa her arkanın o yaştaki arabası kafa ağrıtabilir ama bmw nin kalitesi tartışılmaz 30 yaşında bile olsa aynı yaştaki öbür marka araçlardan daha sağlamdır
  • Bir de araba şans meselesi aslında alırsın baktırırsın bakarsın bir sorunu yoktur çürüğü yoktur iki gün sonra arıza vermeye başlar ama yine de dikkatli olmak lazım tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.