Temelim var tyt feni 15 günde yarıladım. Matematikte problemlerdeyim ve tyt sosyali elden bırakmıyorum. Her gün Paragraf ve geometri çözümüne başlayacağım ama tyt ayt mat 28-30 civarı yapmam ve ayt feni fullemem gerekiyor. Sizce mantıklı bir hedef mi bazen çok uçuk bir hedef yapamayacakmışım gibi geliyor ama okumayı da çok istiyorum. |
83 obp ve Tıp

-
-
Mat hedefiniz neden bu kadar düşük hocam önümüzde vakit çok. İyi bir çalışmayla 30+ görebilirsiniz rahatlıkla. Temeliniz de varsa gerisi size kalıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mat gerçekten 30+ yapabilsem havalara uçarım 😂 İnşallah hocam ona uğraşıyorum çok sağ olun elbet olacak
-
Demoralize etmek istemem fakat tyt-ayt mat 28-30 arası ortalama bir sınavda devlet tıp getirmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bakalım valla daha yükseğini yapmaya calısıcam hocam
-
Getirir, Stem 31 32 civarı matla 19k girmişti.
-
2 yıldır mat kolay geliyor daha çok yaparsın matı
-
ayt matta 35-37 arası bi net yapamaman için bi neden yok sınava 270 gün varken. tyt'de de yine hedefini aynı şekil 35-37 koy ama orda sınav anında çuvallama ihtimalin bi tık daha yüksek tabi. feni fulleyebileceğine inanıyosan obp'ne rağmen istediğin bi tıpa girebilirsin diye düşünüyorum
-
28 yapmakla 31 32 yapmak arasında çok fark var hocam.
22 23k yapar o matematikle ama fen sağlam olmalı zannımca.
Bu arada siz hangi tıptaydınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehoka -- 17 Eylül 2023; 15:47:52 >
Selçuk
Hocam acaba geometriyi nereden cozeceksiniz?Ben de kaynak alacağım bu aralar geometri için tyt ayt
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kenan kara hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X