Şimdi Ara

8310 ORJİNAL TERTEMİZ.TAKAS VE SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırklareli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  8310 ORJİNAL TERTEMİZ.TAKAS VE SATILIK
    temsili
    Orjinal Hiç tamir görmemiş efsanenin kralı Radio+Gprs+gibi çağının en iyi özelliklerine sahip bataryası orjinal almanyadan amca oğluna getirttim siyah renkte orjinal tuştakımı ve kasası ile vidasına el deymemiş bir cihaz 2.hat için en idael cihaz bence Şuan efsaneler arasında cihazın fotolarını makına bulursam koyucam bu temizlikte 8310 bırakınm siteyi türkiyede yok telefoncuya gösterdim 50tl ye saydı vermem içinde çok yalvardı ben hastasına vermek istiyorum ben bu cihazın hastasıyım diyorsanız gelin 30 olurmu 20 olurmu gibi saçma sapan mesajar atmatın cihaz orjial şarjı ile beraber verilecektir kutsunuda eyer sabredeseniz gönderirim kutusu annemlerde ilk sahibi babamdır istanbul içi elden görüp satmak istiyorum takas tekliflerine açığım üste 1 miktar verebilirim kameralı bir telefonla ama yazıları büyük olsun babam kullanıcak bilginize.

kolay gelsin.
    temsili

satılık 50 tl Takasa:75 tl(cihazın tamir görmediğini Hertuşunun tıkır tıkır bastığını hesaba katarak fiyat belirttim 30tl var demeyin onu alın ozaman lütfen gereksiz yorum yapmayın şikayet ederim silinir mesajınız modlar tarafından.)

TAKAS OLARAKTA TEMİZ aksesuarlu (kulaklık+2 batarya kafi) MPX200 ÖNCELİKTEDİR DİYER MODELLER sonyericson radyolu modelleri/ motorola ekran yazısı büyük olan modelleri üste para kesinlikle verilmiyecek çünkü durum bu teşekkürler
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 11 Haziran 2009; 9:38:48 >

• hocam tükceye dikkat..."çahının" degil " çağının"

ayrıca hayırlı satışlar güzel fiyat bence ama takas fiyatı biraz uygun tutulabilir alıcak arkadaşa hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 28 Mayıs 2009; 22:42:32 >
  • teşekkürler.dostum
  • Ö.M
  • cevaplandı Satışa Devam...
  • pm
  • CEVAPLANDI SATIŞA DEVAM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 6630 çok temiz!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TAKAS OLARAKTA TEMİZ aksesuarlu (kulaklık+2 batarya kafi) MPX200 ÖNCELİKTEDİR DİYER MODELLER sonyericson radyolu modelleri/ motorola ekran yazısı büyük olan modelleri üste para kesinlikle verilmiyecek çünkü durum bu teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.