Şimdi Ara

8320 Curve tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Blackberry 8320 curve almaya karar verdim bu telefonu tavsiye eder misiniz?Biraz araştırdım ve iyi bir telefon gibi duruyor.Telefonun en çok beğendiğim özelliği ise şu ordasındaki joistiğinin her açıya dönebilir olması vede wifi'sinin olması :)) Kullanan arkadaşlar memnunlarmı acaba?Duyduğuma göre facebook youtube gibi sitelere aynı bilgisayardan girermiş gibi girebiliyormuş.Fotoğraf ve video çekimi nasıl acaba?Siteye birkaçtane 8320 curve ile çekilmiş fotoğraf ve video ekleyebilirseniz çok sevinirim.

• Metin merhaba Ben 8320 kullanıorum şu an değiştirmek istiyorum farklı bir telefon almak isyiorum çünkü. İstersen benim teli sana satabilirim.Tüm kutu aksesuarları ve faturası vardır. yanılmıosam 1 yıllıkta garantisi kaldı diyebilirim..
  • Merhaba.Siz fiyat olarak ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben sahibinden.com da kutulu garantili kılıflı full aksesuarlısını 250 liraya buldum ama adamla birtürlü buluşmak denk gelmedi.Hep birbirimizin işleri çıkıyor erteliyoruz mecburen.Siz fiyatta ne düşünüyorsunuz belki sizin telefonlada ilgilenebilirim tabi fiyatı cazip gelirse :)
  • fiyata qore harıka cıhaz ıncele cıhazı sorunu fıln yyoksa o fıyattakesınlıkle alınabılır
  • Evet bugün buluştk ve aldm kutulu faturalı felan güsel cıhaz çiziksiz fakat garanti bitimine 4 ay kalmış.Oda pek fazla sorun değil heralde bu fiyata güsel bi telefon fakat malesef oyun ve program bulamıyorum bu modele göre :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.