Şimdi Ara

8350 ve gtx 760

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6300 dan 8350 ye geçeceğim. Sizce nasıl bir upgrade olur. Render ve ara sıra oyun için kullanılacak. Uyumsuzluk olurmu gtx760 fx8350 arasında. Ve Cooler master 212 fan ile oc kaça kadar yapılır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunlarda çok fark yapmaz ama bi performans artışı olur.İşlemcine bağlı olarak 4.5 ghz e çıkarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değmez zaten fx6300 gtx760 ile güzel ikili olurlar genel olarak tabi çok para vermeden biraz daha iyi performans alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Değmez zaten fx6300 gtx760 ile güzel ikili olurlar genel olarak tabi çok para vermeden biraz daha iyi performans alırsın.

Gtx 970 e yükseltirim ekran kartınıda fırsat bulunca o zaman değer mi peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HY Gaming -- 17 Kasım 2015; 18:30:10 >
  • O zaman değer bence fazla para vermeden ikinci el almanı öneririm kullandığın anakart nedir?
  • quote:

O zaman değer bence fazla para vermeden ikinci el almanı öneririm kullandığın anakart nedir?

Asus M5a97 r2.0 . Kasada corsair 200r. Coolermaster 212 ile sığarlar dimi kasaya?

• Sığarlar sorun olmaz eğer fazla para harcamak istemiyorsan ikinci el FX8350 bak forumun ikinci el kısmından sıfır olarak alma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 570 vs GTX 970
    3 yıl önce açıldı
    Q8400 ve GTX 1070
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sığarlar sorun olmaz eğer fazla para harcamak istemiyorsan ikinci el FX8350 bak forumun ikinci el kısmından sıfır olarak alma.

Tamam hocam teşekkür ederim saolun

• Gtx 970 dusunuyorsan 8350 den birsey bekleme.8350 icin limit max 280x dir.

• Ya Yuru Git Surdan r9 390 Besliyor Onu Mu Besleyemeyecekmis i3 R9 290X'i Rahat Besliyor FX-8350 R9 290X'i Hayla Hayla Besler .

• 8350 kullanmis birisi olarak soyluyorum eğer yanina yuksek bir gpu alirsan gpuya verecegin paranin bir kismi boşa gider bir cok yerde overclock da kar etmez

8350 yi sifir alma mutlaka ikinci el bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 17 Kasım 2015; 19:57:32 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    O Zaman R9 290X Alsin Butun Oyun'lari istedigi Ayarda Oynar.

• 212 evo ile 2 den fazla ram kullanılmıyor onun dışında iyidir. Ben de aynı sistemi kullanıyorum hemen hemen. Ekran kartım ve 260x ve fazlasıyla yetiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ediyorum su mal ergeni ciddiye alsam cevap bile verecemde beni deli edip duruyor.Anlatsam bile 2 gramlik beyniyle ne kapacak orasida mechul.Sabah sabah aq salagi cildirtti beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Yemin ediyorum su mal ergeni ciddiye alsam cevap bile verecemde beni deli edip duruyor.Anlatsam bile 2 gramlik beyniyle ne kapacak orasida mechul.Sabah sabah aq salagi cildirtti beni.

Ergenlikte olur böyle şeyler hocam kaale almamak gerek ergenleri. 8350 nin overclockla beraber besleyebileceği en iyi kart nedir peki

• Takmayin diyecegim de ben de gecen boyle sacmalayip yalan yanlis konusan birine hakaratten uyari aldim.

Bu arada sogutucu varsa 8320 alinip biraz ocyle 8350 seviyesine cekilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 18 Kasım 2015; 7:38:00 >
  • quote:

Gtx 970 dusunuyorsan 8350 den birsey bekleme.8350 icin limit max 280x dir.

8350 gibi bir islemcini ben 970 i rahatlikla besleyecegini dusunuyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

quote:

Gtx 970 dusunuyorsan 8350 den birsey bekleme.8350 icin limit max 280x dir.

8350 gibi bir islemcini ben 970 i rahatlikla besleyecegini dusunuyorum hocam

İntelin 2500k ve ve üstü cpularına göre hallice fps farkı olur.Özellikle gta5 gibi işlemciye yüklenen oyunlarda bariz sıkıntı çıkarıyor fx'ler.Witcher3'te sorun çıkmaz mesela
  • Oggy20 O kullanıcısına yanıt
    Ilk tercihiniz fx 8300 olsun

• Hocam hiç fx 8320 veya 8350 ile uğraşma..onları 2.el alacağına fx 8300 sıfırı al.Olmadı 2.elden temiz bir tane bulun.Yanına da r9 380 modeli bir ekran kartı(msi tavsiyemdir ) alın..Çok iyi kombine oluyorlar.Hem fx 8300 95 watt tdp li sısnma sorunu yok.stok fanla bile çok çok serin..kendim kullanıyorum bizzat işlemciyi..stok hızda oyun dahil her işimi görüyor.turbo ile 3,6 ghz oluyor...Ayrıca oc yeteneği en iyi işlmecilerden zaten
    Ayrıca fx 8350 gtx 970 i besleyemez diyenlerin dayanağı nedir bilmiyorum.Saçma sapan konuşuyor herkes...Pek itibar etmeyin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.