Şimdi Ara

84. Akademi Ödülleri | Oscar 2012 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
3
Favori
13.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu en iyi erkek alan adami daha onceden tanimiyorum ilk kez goruyorum da cok itici degil mi yahu ?

Brad Pitt cok iyi bir oyuncu hepimiz de bu konuda hemfikiriz ama akademi degil galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

bu fransızlar niye amerikalılar yanında görgüsüz bir ayı gibi duruyorlar..

aynen nasıl bi konuşma yaptı çok iticiydi.o sahneye daha karizmatik biri yakışırdı
  • ya demin yekta kopan işeyn vilyım gibi bir kadın adı verdi,marilyn monroe unuttum dedi,ismi bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyak1903

ya demin yekta kopan işeyn vilyım gibi bir kadın adı verdi,marilyn monroe unuttum dedi,ismi bilen var mı ?

Michelle Williams
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bu en iyi erkek alan adami daha onceden tanimiyorum ilk kez goruyorum da cok itici degil mi yahu ?

Brad Pitt cok iyi bir oyuncu hepimiz de bu konuda hemfikiriz ama akademi degil galiba

katılıyorum.moneyball filmini düşünüyorumda filmi ayakta tutan tek şey Brad Pitt'in oyunculuğuydu.bence ödül vererek onurlandırabilirlerdi ama olmadı.
  • Usta yine kapti odulu
  • İşte bu be. Havaya uçtum Streep kazandığında.
  • Meryl Steep doymadı be..
  • Meryl Streep için bir tek havaya uçan ben değilmişim, yok böyle bir sevinç, yaşayan en büyük oyuncu olduğunu tescilledi
  • And the oscar goes to...

The Artist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 27 Şubat 2012; 6:36:17 >
  • Veeee The Artist!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: - AntaGoniST -
    Michelle Williams

Teşekkürler ,
    Michelle Williams mı Carey Mulligan mı ? Ben sanırsam ilk kez Drive filminde gördüm ,orada hoş duruyordu.Diğerinin filmini de izlemem lazım tabi :)
  • Hazanavicius, filminin ilham kaynağı Billy Wilder'ı (Sunset Blvd.) unutmadı, çalıntı diyenlere de kapak oldu, bir sene daha bitti...

Tom Cruise'un en iyi filmi sunması da şok oldu benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 27 Şubat 2012; 6:40:36 >
  • Meryl streep harkulade bir kadın yaşayan efsane 30 yıldır oscar alamıyordu zaten ikinci favorimdi hak edene gitti ne olursa olsun. Michelle williams muhjteşem bir oyuncu olma yolunda izlediğim bütün filmleri beni kendine hasta etti blue valentine hala hafızamda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: - AntaGoniST -
    Michelle Williams

Teşekkürler ,
    Michelle Williams mı Carey Mulligan mı ? Ben sanırsam ilk kez Drive filminde gördüm ,orada hoş duruyordu.Diğerinin filmini de izlemem lazım tabi :)

Drive da oynayan carey mulligan ikisi biraz benziyor olabilir sima olarak michelle willimas gecenin en şık ve en güzel kadınıydı ayrıca.
  • 84th Annual Academy Awards

Best Picture: The Artist
    Best Director: Michel Hazanavicius, The Artist
    Best Actress: Meryl Streep, The Iron Lady
    Best Actor: Jean Dujardin, The Artist
    Best Supporting Actress: Octavia Spencer, The Help
    Best Supporting Actor: Christopher Plummer, Beginners
    Best Original Screenplay: Woody Allen, Midnight in Paris
    Best Adapted Screenplay: Alexander Payne & Nat Faxon & Jim Rash, The Descendants
    Best Foreign Language Film: Iran, A Separation
    Best Documentary Feature: TJ Martin, Dan Lindsay & Richard Middlemas, Undefeated
    Best Animated Feature: Gore Verbinski, Rango
    Best Cinematography: Robert Richardson, Hugo
    Best Film Editing: Kirk Baxter & Angus Wall, The Girl with the Dragon Tattoo
    Best Art Direction: Dante Ferretti & Francesca Lo Schiavo, Hugo
    Best Costume Design: Mark Bridges, The Artist
    Best Original Score: Ludovic Bource, The Artist
    Best Sound Editing: Philip Stockton & Eugene Gearty, Hugo
    Best Sound Mixing: Tom Fleischman & John Midgley, Hugo
    Best Visual Effects: Rob Legato, Joss Williams, Ben Grossman & Alex Henning, Hugo
    Best Makeup: Mark Coulier & J. Roy Helland, The Iron Lady
    Best Documentary Short: Daniel Junge & Sharmeen Obaid-Chinoy, Saving Face
    Best Animated Short: William Joyce & Brandon Oldenburg, The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore
    Best Live Action Short: Terry George & Oorlagh George, The Shore
    Best Original Song: Bret McKenzie, Man or Muppet

• Valla beklenen oldu.Ben hiç şaşırmadım.Helal olsun Artist'te emeği geçen herkese,Uggy'de dahil.
  • Bu yılda beklediğim gibi olmadı boşuna uykusuz kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass
    Drive da oynayan carey mulligan ikisi biraz benziyor olabilir sima olarak michelle willimas gecenin en şık ve en güzel kadınıydı ayrıca.

dediğin Blue Valentine'de de Ryan Gosling varmış,onu da izlemek lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

dediğin Blue Valentine'de de Ryan Gosling varmış,onu da izlemek lazım

Sen şimdi ryan gosling için mi yoksa kadınlar için mi izliycen?

Evet drive da carey ile ryan gosling var. Blue valentine da michelle ile ryan gosling var. Her iki kadında filmde ryan gosling'e aşık oluyor. Şaka bir yana Blue Valentine muhteşem bir filmdi. Kurgusuna hayran kaldım en mutlu an ile en hüzünlü anın inanılmaz yoğrulduğu sahneler vardı. İzlettiğim herkes memnun kaldı inş sende seversin.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.