Şimdi Ara

84. Akademi Ödülleri | Oscar 2012 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
3
Favori
13.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hugo için en iyi film dalında ümitli olan ben, The Artist'i hala izlememiş olan yine ben.
    Akşamdan beri interneti olmayan ben, sonuçları şimdi görüp şaşıran yine ben.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Artist ve Hugo başka ödül alan film yok. Dövmeli kızın ödül almasına sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 27 Şubat 2012; 8:37:24 >
  • Brad Pitt'in suçu ne?
  • Tek üzüldüğüm martin scorsese'nin ödülü alamamış olması.Diğerleri hakkında yorum yapmak doğru olmaz,izlemedim çoğunu çünkü.
  • Arkadaşlar tören'nin özetini izleyeceğim biyer yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efrâsiyab

Arkadaşlar tören'nin özetini izleyeceğim biyer yok mu?

http://www.ntvmsnbc.com/id/25325568/

Oldukça güzel bi sayfa hazırlamış Ntvmsnbc. Ödül anları var.
  • The Tree of Life ödül vermemelerine üzüldüm açıkcası ama verselerdi zaten şaşılacak bir durum olurdu.Oscar arifesinde The Artist için mükemmel yaftası yakıştıran jürinin aynı filmi festivallerde seyrettiklerinde ortalama bir film belirtmişlerdi.Böyle bir juriden fazlasını beklemekte olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efrâsiyab

Arkadaşlar tören'nin özetini izleyeceğim biyer yok mu?

töreni videolarına bu adresten.
    http://www.ntvmsnbc.com/id/25325568/
    tekrarınıda bugün 21:00'da ntv de izleyebilirsin.
    dipnot:benim gibi töreni bekleyip törende interneti giden arkadaşlara gelsin.

• The Artist`deki uyuz herife ödül verdiler işte başınız göğe erdimi ? Sahneye çıktı tip tip hareketler yapıyor.Orada Brad Pitt gibi bir yetenek dururken yazık ettiler ödüle.Her sene muhakkak bi kıllık yapıyor bu akademi..Çok fazla filmin hakkı yendi ve popüler yalakası akademi en önemli ödülü the artiste verdi.Oscar tırt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 27 Şubat 2012; 11:14:08 >
  • En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Viola Davis'in almasını gönülden istiyordum.. the help'te çok beğenmiştim kendisini lakin olmadı.. onun dışında diğer tahminlerim tuttu.
  • Belki bir umut bir sürpriz bekledim ama olmadı baştan belliydi zaten :/
  • En iyi müzik bence " Drive " filmine verilmeliydi
  • Gary Oldman gibi bir efsaneyi, canlı canlı şu törende izledik ya nihayet, benim için gecenin unutulmaz anı buydu. Keşke bir de ödülü alabilseydi de onu sahnede görseydik. Başka sefere artık.
    Jean Dujardin bence kesinlikle ödülü haketti. Çünkü sessiz bir filmde rol yapmak, diğer fimlere göre çok daha zordur. O yüzden ödülü haketti. En iyi film dalında ise Hugo'nun hakkının yendiğini düşünüyorum.
    Aynı şekilde Martin scorsese yönetmenlik ödülünü alabilirdi. Bir de en iyi yönetmen adayları arasında neden steven spielberg yoktu? Hiç anlam veremedim.
    Meryl streep büyüksün, ne denir ki sana Kate Winslet ile birlikte hollywood'da en çok samimi bulduğum iki kadın oyuncudan biri. 3 yıl önce Kate Winslet'in de ödül almasına acayip sevinmiştim. Yine aynı duygu oluştu.
    A seperation da sonuna kadar haketti yabancı film ödülünü. Keşke orada Nuri Bilge Ceylan'ı da görebilseydik. Bir Zamanlar Anadolu'da kesinlikle bullhead ve in darkness'dan daha iyi bir filmdi.

Vay be bir Oscar daha bitti şaka maka

• Bir kez daha gördükkü oscar hak eden değil, verilmek istenen kişiler aldı.Artık bu oscar ödüllerinin gözümde bir değeri kalmadı. En iyi erkek oyuncu ödülünü alması gereken son kişi aldı helal olsun.Nedir amerikalıların fransız ve Paris aşkı anlamadım gitti.
  • Anam Anam ödüllere bak ya rezalet cidden Hugo Teknik Dallarda ödül almış.Kırmızı Halıya kadar izlemiştim iyi ki devam etmemişim.Diyecek söz yok bunu diyorum sadece.
    Meryl Streep En İyi Kadın ödülünü almasına sevindim o kadar dedikleri gibi berbat bir ödül töreniydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecancan

Tahminlerim
    The Artist
    Jean Dujardin "The Artist"
    Meryl Streep "The Iron Lady"
    Martin Scorsese - ''Hugo''
    Jonah Hill ''Moneyball'
    Octavia Spencer ''The Help''
    Woody Allen ''Midnight in Paris''
    Steven Zaillian ve Aaron Sorkin ''Moneyball
    A Separation (Iran)

6/9 Moneyball a gideceğini düşündüğüm 2 ödül dışında sonuçlar normal tabi benim için Ayrıca All-Star olmasaydı uykumu bölüpte kalkmazdım
  • Oscar zaten ciddiye alınmaması gereken bir platform. Yaşlarının ortalaması 67 olan akademi üyeleri kendi belirledikleri kriterlere göre hareket ediyorlar.. O yüzden ortaya biraz sanat tarihi, nostalji ve bir kültür kavramı yerleştirildiği vakit akıl almaz bir filmmiş gibi gösteriyorlar.
  • Oray Eğin oscar için;Harvey Weinstein parayı bastırıp ödülleri toplamış,The Artist ekibi ve diğer Weinstein bağlantılılar, en son çıkan prodüktör dışında, Harvey'nin adını anmamak için tembihlenmiş galiba.

Ayrıca Türkiyenin turizm reklamı ABC de baya bi dönmüş...Açıkçası Oscar eski Oscar olmaktan çıktı.Eskiden az çok hak eden filmlere gidiyordu.Şimdi ise neye göre verdikleri belli değil.Mesela en bomba yıl 94 yılı olabilir.Yani o sene aday olan filmlere bakınca acaba sinema(teknolojik gelişmeler hariç) geriye doğru mu gidiyor diye düşünüyor insan..
  • The Artist, hak ettiği yerde, düşmanlarına rağmen hem Cannes pazarından hem de Oscar pazarından ödül alan ilk film oldu, ayakta alkışlamak gerekir. Bu devirde sessiz film yapabilmek, Transformers'ların, Hayalet Sürücü'lerin havada uçuştuğu çağda alay konusudur, Hazanavicius bu riski aldığı için bir kez daha alkışlamak gerekir. Filmin senaryosu hakkında yazılan çizilenler doğru olabilir, amma velakin sessiz sinema dönemini böylesine ele alan bir film, 21. yy da geldiği için tekrar alkışlamak gerekir.

Gönlümden geçen Hugo'ydu, birliklerin yıllardır kaderini belirlediği tören sonuçlandı. Meryl Streep'i çok az kişi bekliyordu, keşke ben de bekleseymişim, gecede Dujardin'den sonra tek sevindiğim ödül oldu.

Sözlüklerde, forumlarda, bilimum sinema sitelerinde bugün konuşulan yegane konulardan birisi, akademinin en iyi filme ödül vermediği olacaktır. Mayıs'dan bu yana aday olduğu tüm ödülleri silip süpüren The Artist'e de hakaret olacaktır. Bir Demet Akalın olabilirsiniz, buna kimse birşey diyemez. Ama sinemanın Hollywood dışı ellerden kurtarılmasına da seyirci kalamazsınız. Naiviteye saygı niteliğindeki bu eseri hunharca katletmenin, desteksizce deşmenin pek de alemi yok. Çok da abartmaya da gerek yok.

Not: Gece berbattı, Crystal ölmüş haberi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 27 Şubat 2012; 14:42:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Hugo için en iyi film dalında ümitli olan ben, The Artist'i hala izlememiş olan yine ben.
    Akşamdan beri interneti olmayan ben, sonuçları şimdi görüp şaşıran yine ben.

Seeen seeen sen
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.