Şimdi Ara

84 bg arabanın 140 bg arabadan fazla yakması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • micra 1.2 68 hp şehiriçi 7,2 lt yakarken, aynı kullanım aynı guzergah passat 1.5 tsi 150 hp 6,8 lt yakıyor.

• Kadın sürücü etkisidir o

1.4 Fiesta bendeyken ortalama yakıt tüketimi 8.3 görünüyordu. Hanım iki gün kullandı, dümdüz yol, yokuş falan da yok, acemi şoför 40 ı geçme dedim 30-40 la kullanmış hep. Ortalama hız 17 görünüyordu, yakıt tüketim ortalaması da 11 buçuklara çıkmıştı.

8 buçuktan 11 buçuğa çıktıysa o zaten ortalama 13 15 litre yaktırmış demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın şöförle alakası yok. Klasik atmosferik araç hem gitmiyor hem içiyor . 1.2 motor olduğu için zorlanıyor daha da çok içiyor.Sizin aracınız güçlü çok zorlanmıyor ve daha az yakıyor.

Yani turbosuz araca tüpsüz binmek anlamsız. Uzun süre benzinli 1.6 atmosferik corolla kullandım . Tüketim şehir içi 9-11 ltlerde geziyordu ve performans olsa üzülmeyeceğim bu tüketime o da yok.

• dfk24 kullanıcısına yanıt

O kullandığın araçların ne olduğu hakkında fikrin var mı olamaz diye iddia ediyorsun? Bu tamamen atmosferik veya turbo benzin olmasıyla alakalı. 1.2 turbo benzinliyle 1.2 atmosferik arasında tüketimde uçurum olabilir . Aynı araç aynı güzergahta turbo benzin 6 yakarsa atmosferik 8 yakabilir yol eğimine göre.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.