24 M2 ^lik bir salonum var. Klimayı takmak istediğim duvar ve kiriş arasındaki genişlik 84 cm uzunluğunda. bu yere sığabilecek bir klima almak istiyorum. internet ölçülerini biraz araştırdım 84 cm'den daha kısa klimalar var ama klimayı takacağımız yerde klimanın boyutundan daha fazla boşta alan bırakmamız gerekiyor mu. ölçülere uygun klima önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkür ederim.
GecePrensi34G
kullanıcısına yanıt
12.000 BTU KAPASİTELİ BİR KLİMA YETERLİDİR. VE BUNUN İÇİN SİZE CARRİER 35H MODELİNİ ÖNEREBİLİRİM. ISITMA VE SOĞUTMADA OLDUKÇA İYİ BİR KLİMADIR. TOSHİBA İLE AYNI ÜRETİM FİRMASINDAN. MONTAJDA DAHİL BİR ÜRÜN. AYRICA 84 CM'LİK MESAFEYE SIĞABİLİR. KLİMALAR İLE İLGİLİ DAHA DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTERSENİZ 0212 466 22 89 NOLU TELEFONU ARAYABİLRSİNİZ. B.KÖY İSTANBUL'DA YERİMİZ ALARKO VE TOSHİBA YETKİLİ ANA BAYİSİYİZ.
ünlü bir markanın kurulum talimatında iç ünite ile duvar arasında hem sağ taraf, hem sol tarafta 15 cm boşluk olması gerektiği çizimle anlatıyordu. Sizin oraya uygun olan kare şeklin de olan içi ünitelerden bir ara görmüştüm. bilenler yardımcı olur diye düşünmekteyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme