Şimdi Ara

84 model 200D. W123 kasa.bakın lütfen. sizce alınabilirmi???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam. ilk aracımı alıcam. oturduğum sehirde bana güzel görünen bir arac buldum. sizcede arac uygunmudur. arac 5 yılönce komple boyanıp motoru sıfır yapılmış ama motor ve iç kısım orjinalmiş. sizce bu arac 5.000e alınırsa uygunmudur?
    http://www.sahibinden.com/200dizel_mercedes_dusurduk-06WQQaXQQ14350386WQQpXQQdisplayitem

• Kasası diri, içi de temiz duruyor. Bu araçların normal piyasası bu civarlarda zaten. Bu kasanın 230.4 benzinlisini uzun süre kullandım. Marşpiyeller ve alt kısımda çürüklere dikkat edin, en çabuk oralardan çürüme başlıyor. 200D ler oldukça hantaldır, kasaya göre motor biraz ağır kalsa da dayanıklılığı ve çok uzun yıllar hizmet etmesiyle bilinir.
  • araç güzel duryor kasa diri tabana bakmak lazım çürük varmı yokmu . geneli iyi fiyat ekonomik yalnız 200 dizeller fazla hızlanmaz çok yüke gelmez benzinli motorla kıyaslamayın 240 lar daha iyidir tabii ama karar sizin hayırlısı olsun. saygılar.
  • Araç güzel lafımız yok modelide ,yüksek ama motor ufak.Rampada, sollama esnasında seni üzer o yüzden 240 d bak derim.
  • arkadaşlar araca yakından baktım. lanet olsun, bitmiş araba. bir mercedese bile böyle bakan warsa hayvan derim başka bişe demem. cevaplarınız için cok teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.