Şimdi Ara

1994 model c 180 otomatik vites tüplü Kullanan Alan Satan Öneri Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 model ford dizel aracımı 22 ye satıp 20 civarı na c 180 tüplü otomatik vites araç alsam acaba pişman olurmuyum.

Maksat burada daha aksesuarlı 1 araca binerken yakıttanda ödün vermemek biliosunuz ford dizel çok az yakıyor şehir içi 130 ykr civarı.

Ama mercedes ve aksesuar avantajları varken hemde üste para vermezken neden olmasın diye düşünmeden edemiyorum.

Ford da aksesuar bişi yok biliorsunuz.

c 180 ler belki tutulmadığından değerini bulamıyor ama 20 milyar civarı böyle bir araç almak pişman ettirirmi.

Alıpta pişman olan önermeyen yada memnun olan arkadaşlardan öneri rica edeceğim.

teşekkürler.

• Kesinlikle pişman olmazsın bunu unut bikere, Merso dan pişman olunmaz,

Ben sana biraz anlatayım mersoyu

C180 serisi diğer E serilerine göre bir miktar daha problemlidir keza üretim yeri yanılmıyorsam birezilya.

C180 1800 motor ile ortalam bir performans sunar, çok süratli bir araç değildir, ağır arabadır.

Bu yüzden 2. eli zayıftır ve ucuza bulunabilir, arabada klima yoksa hepten elinde kalır.

Bunun yerine C200 lere bakmanı tavsiye ederim , gaza dokunucnca yıldızın havaya kalktığını görebilirsin, 180 ve 200 serisinin motorları inanılmaz dayanıklı ve uzun ömürlüdür, Autobild dergisi 95 C180 i parçalayıp baktığında " Aman allahım motor sanki sonsuza kadar çalışacak gibi " yorumunu yapmıştı.

Hem C200 ' ü çok kolay satabilirsin.

yalnız bu arabalara kasko yaptıramazsın.

Ben çok araştırdım bu iki arabayı, 2006 dizel ford fiestam vardı sattım 23 e aldım 2000 model passat 1.8T tüpü taktım, hem kaskoda yaptıranbiliyorum modeli yüksek olduğu için, şimdi neredeyse fiesta ile aynı yakıyor, tam bir asfalt uçağı mersoyu aratmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 17 Ağustos 2007; 17:25:04 >

• mercedes pişman etmez ama şuan için elindeki aracının modelide yüksek bence satma ,ama mercedes hep aklının köşesinde kalsın.eğer aracın daha düşük modelli olsaydı sat ve al derdim,çünkü mercedes'in tüm arabaları kıyas kabul etmez ,eski kasalarda bile piyasası gayet iyidir,parça sorunu yok,ama mevcut aracına şuan için yazık olur.eğer 2.araç alacak bütçen varsa alabilirsin.yinede karar ve zevk senin.
  • teşekkürler yorumlarınıza

araçta

park sensörü
    elektrikli koltuk
    hız sabitleyici
    deri döşeme

asr de demiş eğer varsa var ve de tüplü

bu özelliklerin her birisi bir para ve 20 milyar civarına bunu almak cazip olmaz mı..
    benim dizel fiestadan biraz çok yakması dışında bir sürü özellik yanında gelecek
    tabi masrafı yoksa sorunu yoksa o da başka.

bu arada passat aracı uzun süre kullandım 98 2004 arası 1.8 T highline 2 deri koltuk ve açılır tavan sıfır aldık 110 bin km kullandık ama araç döküldü nedense ve çok ses alıyordu ben mercedesin yerini tutacağına pek inanmıyorum açıkcası.

kasko yapılmamasının sebebi ne acaba onu merak ettim ve araştırıyım hemen.
  • Bizde 10 yıldır 1997 model C200 Elegance var ve şimdiye kadar rutin bakımlar dışında hiç bir sorunla karşılaşmadık...

C180lerin performansı biraz zayıf kalabilir o yüzden C200 bakmak daha mantıklı birde 1993-1994 model C180 lerin genelde ciddi anlamda donanım eksikleri olabiliyor ben klimazsız bir C180'e rastlamıştım...

C200'ün yakıtı şehir içinde akıllı kullanımla 10lt civarıdır uzun yolda çok rahat performanstan çokda ödün vermeden 8ltlere düşülebilir Fiesta'yı aramiycağınıza eminim
  • Dostum ilginç bendek iaraç 91 binde şu an içinde en ufak tıkırtı bile yok, yol sesi normal düzeyde araç araba yıkmadan çıktımı koy vitrine sıfır gibi... 110 binde pasatın döküldüğünü senden duydum ilk.. neyse kasko 10 yıl altında araçlar için sadece 1 yer yapıyor o da 94 modele kadar ama şartı var araç en az 97 den bu yana kesintisiz kaskolu olması lazım, 97 C200 kompressor için bana çıkan fiyat 2500 ytl ve buna lpg dahil değil 6 yıllık hasarsızlık dahil... her yıl da abartarak artacak, unutma sadece 1 yer yapıyor ama ismini unuttum iyimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 18 Ağustos 2007; 18:13:23 >
  • Mercedes C180 aman ha hocam aman diyim ben sana:)
    Arkadan itiş, parça fiyatları, ağırlık bunlar hepsi masraf demek parayı gömme derim. Bu aralar BMW 3 ve Mercedes C(buna A4 de dahil hatta) sedanları ele ayağa düştü. Sebepleri yukarıda söylediğim gibi en dandik orjinal parçası 100 ytl dir sadece plastik olmasına rağmen bu araçların. Gel gelelim performans olarak C serisi BMW ve Audi'nin arkasında kalır konfor olarak aşağı yukarı aynıdır yalan olmasın kullanmadım ama veriler ve bildiğimiz mercedes klasikleri konuşuyor:) Çok temiz ve orjinal dahi olsa bu araçlar 20milyar etmiyor piyasayı biraz araştırmanı tavsiye ederim biz 94 3.20 i sedan bol darbeli boyalı bir aracı 14 e sattık kaldı ki motor performansı, konforu, kullanışlılığı çok memnun ediciydi. Yani dizel bir aracı satıp parayı gömecek bir araç almak pek mantıklı gelmedi bana şahsi görüşüm her görüşe saygı duyarım:)
    Ha tank gibidir 20 metre sürükle arkadan banamısın demez ufak tefek bükülür o kadar o ayrı mesele:)
    edit2: yazmadan edemicem kırdık leğen kemiğini diyeceğin çukurlara bile rahatca girebilirsin çok iyi abzorbe eder ayrıca klasik binek araçlara göre daha alçak bi süspansiyonu vardır. Performans aramak yersizdir ha basar çokda iyi kaçmaz. Gerçi bu devirde performans beklemek araçtan ekonomi dururken biraz lüks kaçıyor en azından benim için:)
    edit3: Ben e36 kasa full donanım 94-95-96 3.18 öneririm o tarz bir araç arıyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 18 Ağustos 2007; 22:20:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bmw ile mercedesi motor ömürü ve dayanıklılık açısından karşılaştırmak bence hata olur. MERCEDES her halde bu disiplinlerde geçer. ben paran yoksa bmwye bulaşma derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bhe

bmw ile mercedesi motor ömürü ve dayanıklılık açısından karşılaştırmak bence hata olur. MERCEDES her halde bu disiplinlerde geçer. ben paran yoksa bmwye bulaşma derim.

600.000 km de ve halen dipdiri motorlara sahip bmw sahibi arkadaşlarım var rutin bakımlar yapılınca son derece dayanıklı oda ayrıca devirli kullanımda çok büyük fark atıyor mercedes e göre bendeki birazda bmw tutkusu gerçektende kullanırken haz alınabilecek araçtır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.