Şimdi Ara

84600 => 36000 Kendi çapımızda yaptık bir şeyler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında geçen sene de bu sene de sıralamam beklediğimden daha düşük geldi. Ama iki senede de heyecandan baya bir kötü yaptım kendi poransiyelimden. Vereceğim ilk tevsiye o kadar ders çalıp iki üç net için uğraşırken bir yandan da sürekli sınav anını ve ne yapacağınızı düşünün.

Sonuç olarak bu sene iyi bir müh'e yerleşiyorum. Geçti gitti Allah'a şükür şu sancılı süreç 2020 tayfaya başarılar diliyor ve anahtar kelimenin sınav anı olduğnu tekrar hatırlatıyorum.

• 155=>46

kendi çapımızda yapamıyoruz bir şeyler
  • Corvoattano581 kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi çekmişsin. Karamsar olma bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda0055 A kullanıcısına yanıt
    hocam denemelerimin çok aşağısında yaptım. son özdebirim 8k idi. heyecandan panikten saçma salak yanlışlar yapmışım. ham 41k geldi ama obp sağ olsun (77) attı beni 46k'ya. umarım ortalama bir mühendislik gelir sıralamalar da yükselirse çıldırırım artık.
  • Corvoattano581 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sıralamadaki mühendislikler artık bize bakıyor. Evet bizden önde olacak itü deki odtü deki adam ama bu çağda dört senelik eğitimle bu fark kapatılabilir. Onlardan daha az gezeceğiz ve daha çok çalışacağız. Yapmamız gereken girdiğimiz üniversitede en iyi ne oluyorsa onu yapmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda0055 A kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hocam bir girsem zaten rahatlayacağım ordan da yardırırım. sizce 50k ile kapatan bir bölüme girebilir miyim 46k ile çok korkuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.