Şimdi Ara

849 TL(Finans'a +50 TL) Sapphire Pulse RX 570 ITX 4G G5 4GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hocam selam, siz bu konuda uzman oldugunuz icin bisey soracagim. Dusuk tdp li oldugu icin 4gb rx 560 almak istiyorum aliexpress de tonla yenilenmis kart var 300-400 tl arasi yada sifir kartlar da var 500tl civarina. Bizde ikinci eller bile 600e satiliyor maalesef ne yapmami onerirsiziniz acaba kargo suresi onemli degil benim icin, bir de bu aralar ekstra vergi muhabbeti var bu konuda da aydinlatabilirseniz sevinirim, tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    Rx 570 performance per dollar grafiğinde RX 5700XT'den sonra en iyi kart o yüzden cardfinans ile sıfır RX 570 almanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Rx 570 performance per dollar grafiğinde RX 5700XT'den sonra en iyi kart o yüzden cardfinans ile sıfır RX 570 almanızı öneririm
    Cevap icin tesekkurler. Aynen dediginiz gibi ama bir arkadasima az guc tuketen bir sistem kurmam gerekiyor o yuzden 4gb rx 560 ta karar kildim 300w psu kullanacagim. Aliex e guvenilir mi yada nereyi onerirsiniz? Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.