Şimdi Ara

85.000 TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYESİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
1
Favori
7.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tekrar merhaba. Araç konusunda yeni gelişmeler var. Sıfır araç alma ihtimalide doğdu.
    Sıfır C180 amg selection plus veya 3.16i f30 almayada gücün yetiyor. Ama bu şartlarda bu araçlar bu paraları hakedermi sizce? Yoksa yine sabırla ikinci el 2011 3.20d ekran sunrof deri koltuk zenon veya a4 2011 tdi mi bakıp alayım şaşırdım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.KSK.35

Aynen öyleymiş, geçen mercedes has otomotivde uzun uzun bilgi aldım. Sıfır c180 amg + selection plus 122 bine bıraktılar bu arada

Selection plus şart mı alırken? Bence selection plus yerine içi açık gri döşeme ile AMG paket alın daha şık.122 bence çok. Sadece AMG paket alınsa fiyatı ne kadar acaba. Tüketim kullanıcının profiline göre değişir.Ben 8.5 yakarım ama sen 10 yakabilirsin.Katalog verisi 8.1 litre. Ama orta kullanımda 9-9.5 arası yakarsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

Gelisme yok mu?

Hocam arıyorum hala. 3.20d , c180 amg, a4
    Şeytan diyor git sıfır c180 amg al

eğer ekonomimn müsaitse yeni c180 bekle al. çok süper bir araç yapmışlar.
  • Yakıt tüketimi yüksek galiba biraz. Selection plus ta neler var ki?

• ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    Fiyatı ne kadar olur acaba ? Beklediğime değerse eğer fiyatta çok uçmazsa alınabilir aslında

• 320d al üzmez seni
  • quote:

Arkadaşlar merhaba. 85.000 tl ye kadar ikinci el veya sıfır araç tavsiyesi verebilir misiniz acaba? otomatik ve f1 şanzuman veya multitronik olmalı.
    - Benim aklıma ilk 2010 3.20d (184bg) geliyor fakat araç hakkında hiçbir bilgim yok (yakıt tüketimi nasıl, f1 şanzuman oluyor mu, yol tutuş nedir vs...)
    - İkincisi; 2010 1.8 tfsi a4 multitronik te olabilir ama onda da yakıt sorun olur gibime geliyor malum benzin fiyatları.

Not:Sıfır araçta olabilir ama bu bütçeye donanımlı araç bulmak çok zor, 100 bin i aşıyor ekletince...

Sizin görüşleriniz nelerdir ?
    Teşekkürler

85.000 TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYESİ
    YENİ İNSİGNİA 1.6 170 HP COSMO MT 82.000
    YENİ İNSİGNİA 1.6 170 HP COSMO AT 85.000

Skoda Superb 1.4 TSI Elegance 64,800 TL
    Skoda Superb 1.6 TDI Greentech Elegance 83,200 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 3 Şubat 2014; 13:30:43 >

• cagan82 C kullanıcısına yanıt
    Kullandınızmı fiyat performans yakıt tüketimi servis hakkında bilginizmi varmı hocam? Teşekkürler

• xCixLandx kullanıcısına yanıt
    Skodayı baktım beğenmedim ama opel insignia güzel. Birde dizel fiyatı o kadar uçuk olmasa

• 35.KSK.35 kullanıcısına yanıt
    2.0 cdti motor oldugu için fiyat normal zaten vergiler ve arabalar zamlandı artık ucuz araba beklemeyin zaten benzin dizel arasında fark kalmadı benim tavsiyem benzinli insignia almanızdan yana makyajlı kasa 2700 parça değişitirildi daha iyi süspansiyon daha konforlu sağlam arabanız olur
  • 320 al hocam
  • xCixLandx kullanıcısına yanıt
    Yakıt tüketimi performans nasıl peki opelin bu motorunda?

• Xenon ekran deri koltuk sunroflu temiz kazasız az km de beyaz renk bulsam alacağım hemen kardeşim

• bende e90 2011 var yakıt olarak 2000 motor hacminde en ekonomik araçlardan biri özelikle performansa göre yakıtı gerçekten az fiyat aradığınız özelikte araca göre değişiyor servis ise şöyle söyliyeyim diğer servislere göre çokta pahalı değil bende zamanında c180 a4 320d arasında kalmıştım diğerleride güzel araçlardır ama 320 de arkadan itiş az yakması muadillerine göre ve yol tutuşu güzel araçtır sıfır araçların bu kadar fiyat olarak abartıldığı yerde temiz ikinci el en mantıklısı
  • 35.KSK.35 kullanıcısına yanıt
    Şehir İçi Tüketim 8.8 lt
    Şehir Dışı Tüketim 5.3 lt
    Ortalama Tüketim 6.5 lt
    Yakıt Deposu 70 LT

ayrıca motor ve vites yenilendi geliştirilmiş motor şanzuman var arabada
  • BMW E90 2006 318i kullandım yaklaşık bir sene. 65000 de aldım 74000 e yakın sattım.

2.0 motordu ama motor hariç izlenimlerim hayal kırıklığı olmuştu benim için.

boyum 1.86, girişler çıkışlar zamanla eziyet olmuştu, bacaklarım uzun yolda artık kangren geçirme durumuna gelmişti.

içi dar, basık, bagajı küçük çocukların birşeyi sığmaz, süspansiyonlar çok sert her çukur tümsek tangur tungur, arka koltuklarda diz ve baş mesafesi çok kısıtlı

direksiyon ve pedallar sert..kas yaptıracak kadar...

satmak için can atmıştım resmen...

bendeki BMW hayranlığı hayal kırıklığına dönüşmüştü...

E92 ya da bir 5 kasa kullanmadım birşey diyemem...

ama E90 çok kötüydü benim için

85000 TL ye şahsen ben Tiguan Chrome Edition 160 HP 4x4 tercih ederdim test edin mutlaka

kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

Arkadaşlar merhaba. 85.000 tl ye kadar ikinci el veya sıfır araç tavsiyesi verebilir misiniz acaba? otomatik ve f1 şanzuman veya multitronik olmalı.
    - Benim aklıma ilk 2010 3.20d (184bg) geliyor fakat araç hakkında hiçbir bilgim yok (yakıt tüketimi nasıl, f1 şanzuman oluyor mu, yol tutuş nedir vs...)
    - İkincisi; 2010 1.8 tfsi a4 multitronik te olabilir ama onda da yakıt sorun olur gibime geliyor malum benzin fiyatları.

Not:Sıfır araçta olabilir ama bu bütçeye donanımlı araç bulmak çok zor, 100 bin i aşıyor ekletince...

Sizin görüşleriniz nelerdir ?
    Teşekkürler

YENİ İNSİGNİA 1.6 170 HP COSMO MT 82.000
    YENİ İNSİGNİA 1.6 170 HP COSMO AT 85.000

Skoda Superb 1.4 TSI Elegance 64,800 TL
    Skoda Superb 1.6 TDI Greentech Elegance 83,200 TL

Fotodaki Insignia değil, Astra gibi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetta01 -- 3 Şubat 2014; 14:22:12 >

• Jetta01 J kullanıcısına yanıt
    SEN ACİL GÖZ DOKTORUNA GÖRÜN İNSGİNİA YI ASTRA YAPTIN AFFERİM :D fotodaki yeni insignia
  • Arkadaşlar haftaya 100-110 tl arası 10bin-15bin km arası dışı siyah içi beyaz ama mutlak amg bir c180 alıcam Allah izin verirse.Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum doğrusu?Kesinlikle sıfır almam takıntım var bu konuda.Birde yeni kasa demeyin yenileri sevmem genelde belki 1-2 yıl sonra göz aşinalığı olunca alırım.Şimdiden teşekkürler.
  • yavuz2979 Y kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım kendin ayrı bir konu açarmısın, benim konuyu kirletmeyin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35.KSK.35 -- 3 Şubat 2014; 16:45:51 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.