Şimdi Ara

85.000 TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
1
Favori
7.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 85.000 tl ye kadar ikinci el veya sıfır araç tavsiyesi verebilir misiniz acaba? otomatik ve f1 şanzuman veya multitronik olmalı.
    - Benim aklıma ilk 2010 3.20d (184bg) geliyor fakat araç hakkında hiçbir bilgim yok (yakıt tüketimi nasıl, f1 şanzuman oluyor mu, yol tutuş nedir vs...)
    - İkincisi; 2010 1.8 tfsi a4 multitronik te olabilir ama onda da yakıt sorun olur gibime geliyor malum benzin fiyatları.

Not:Sıfır araçta olabilir ama bu bütçeye donanımlı araç bulmak çok zor, 100 bin i aşıyor ekletince...

Sizin görüşleriniz nelerdir ?
    Teşekkürler

• 1.6 170 hp otomatik Insignia tabikide d sınıfı arac alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    citroen nin ds serisi dururken gidip bi c sınıfı o paraya gülerim ds4 hatta 2. elde ds5 bile alabilirsin dizel otomatik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Paw

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    320d tabiki
  • 3.20 d yeni kasa olmaz da bir onceki olur sanirim.
  • Citroen DS5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

320d tabiki

Şöyle sahibinden temiz, sunrooflu, zenonlu, navigasyonlu bir 3.20 d bulsam az km de biraz daha zorlarım bütçemi alırım hemen tabiki de 184 bg olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paydos180

1.6 170 hp otomatik Insignia tabikide d sınıfı arac alınır.

İnsignia düşünmüyorum bmw audi mercedes ikinci el daha mantıklı geliyor, insignia ya o paralar vermek bana göre saçma geliyor kardeşim. Tabiki tercih meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.KSK.35

quote:

Orijinalden alıntı: Paydos180

1.6 170 hp otomatik Insignia tabikide d sınıfı arac alınır.

İnsignia düşünmüyorum bmw audi mercedes ikinci el daha mantıklı geliyor, insignia ya o paralar vermek bana göre saçma geliyor kardeşim. Tabiki tercih meselesi

Alıntıları Göster
    Tabiki A3 yeni kasa 1.6 TDI .Efsane araçtır.Kendim kullanıyorum tavsiye ederim şiddetle

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

citroen nin ds serisi dururken gidip bi c sınıfı o paraya gülerim ds4 hatta 2. elde ds5 bile alabilirsin dizel otomatik..

Dış görünüşü güzel araba, iç dizaynı hoşuma gitmedi baktım. Ayrıca konfor performans diğerlerine göre ne durumda belirsiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

3.20 d yeni kasa olmaz da bir onceki olur sanirim.

Gönül yeni kasa ister ama bütçe yetmiyor bir önceki kasa da güzel bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gastonya

Tabiki A3 yeni kasa 1.6 TDI .Efsane araçtır.Kendim kullanıyorum tavsiye ederim şiddetle

Hem yeni diyorsunuz hem efsane. Ben olsam vermezdim okadar parayi bu arabaya
  • quote:

Yeni kasa dizel ambition ne kadar acaba?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Dostum ben geçen hafta 2011 Audi 1.4 Stronic aracymy sattym ve hemen yeni kasa dizelini aramaya ba?ladym.Syfyr maalesef hiç bir bayide yok.En makulü 2. el bakmak.Halihazyrda 85.000 tl nakit paraya xenon lu yeni kasa bulabilirsin.Beni soracak olursa 91.000 tl ye yeni kasa 1.6 dizel xenon + cam tavan metalik kyrmyzy 4.000 km de araç buldum.Bu hafta içi teslim alycam.Hayyrlysy bakalym

• honda accord = sağlamlık,konfor,donanım
  • Belki istedeğin kriterler ile alakasız ama şu volvo v40 ı başte neteki fotolarla pek beğenmemiştim ama gerçek hayatta görünce hakkaten güzel arabaymış dedim hb duşunurseniz bi araştırın derim.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    honda accord = konfor,donanym,sa?lamlyk
  • quote:

Dostum ben geçen hafta 2011 Audi 1.4 Stronic aracymy sattym ve hemen yeni kasa dizelini aramaya ba?ladym.Syfyr maalesef hiç bir bayide yok.En makulü 2. el bakmak.Halihazyrda 85.000 tl nakit paraya xenon lu yeni kasa bulabilirsin.Beni soracak olursa 91.000 tl ye yeni kasa 1.6 dizel xenon + cam tavan metalik kyrmyzy 4.000 km de araç buldum.Bu hafta içi teslim alycam.Hayyrlysy bakalym

İlk etapta bende 2011 1.4tfsi sportback düşünüyordum hatta konuda açmıştım 58,000 bin bütçeyle diye. Eski arabayıda sattım bugün yarın devredeceğim inşallah. 27.500 e, o var işte bütçeme ek.
    A3 ün yeni kasası nın iç dizaynı çok kötü kardeşim. Ekran bile emanet gibi sanki, eski kasa nın iç dizaynı konsol daha güzel hatta. Bakalım değerlendireceğim onuda ama zayıf bir ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: kartvel08

honda accord = konfor,donanym,sa?lamlyk

Japon arabası düşünmüyorum hocam. 2005 ten beri nissan kullanıyorum yeter artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desolte

Belki istedeğin kriterler ile alakasız ama şu volvo v40 ı başte neteki fotolarla pek beğenmemiştim ama gerçek hayatta görünce hakkaten güzel arabaymış dedim hb duşunurseniz bi araştırın derim.

Çok bahsediyorlar okudum forumda dışarıda da duydum. Baksam olur ama donanımlı araç istediğimden fiyatı beni aşar diye düşünüyorum dizel de
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.