Şimdi Ara

85.000 TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
1
Favori
7.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu parayla golf bilem alamazsın. elini çabuk tut 100 ine çok az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: acar60

bu parayla golf bilem alamazsın. elini çabuk tut 100 ine çok az kaldı

Tamam emrin olur
  • Eğer elinde 3.20d alma gibi bir şansın varsa bence 3.20d dışında araba bakmaya gerek yok. Yakıtıda çok uygun her şekilde memnun eder seni. A3 falan sıkıntılı olur 3.20 nin yanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: omcool

Eğer elinde 3.20d alma gibi bir şansın varsa bence 3.20d dışında araba bakmaya gerek yok. Yakıtıda çok uygun her şekilde memnun eder seni. A3 falan sıkıntılı olur 3.20 nin yanında

Var kardeşim. 184 bg 3.20d ler hakkında bilginiz varmı? Yakıt tüketmi, performans, konfor, donanım vb.. Bilgi tavsiye verebilirmisiniz. 2010-2011 modellerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C180 ler nasıl sizce arkadaşlar?

• 3.20d bütçesi varsa hiç merc düşünme bence. Yakıtı memnun eder, gidişi çok daha iyidir. Merc alınca bir tipi, içi falan daha hoş gelir de motor olarak tatmin olmak istiyor insan bir yerden sonra. Hem çok yakacak hem gitmeyecek 1.6cgi ya da 1.8 komp motor. Gitmeyecek ve fazla yakacak dediğim tabiki bmw' ye göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

3.20d bütçesi varsa hiç merc düşünme bence. Yakıtı memnun eder, gidişi çok daha iyidir. Merc alınca bir tipi, içi falan daha hoş gelir de motor olarak tatmin olmak istiyor insan bir yerden sonra. Hem çok yakacak hem gitmeyecek 1.6cgi ya da 1.8 komp motor. Gitmeyecek ve fazla yakacak dediğim tabiki bmw' ye göre.

3.20 d 2010 larda F1 şanzuman varmı peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-isik-paket-deri-dosemeli-borusan-3-20d-caretta-oto-da-149063473/detay

Kardeşim harbiden güzel araba birde zenon, sunroof, navigasyon da olsaydı tadından yenmezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35.KSK.35

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-isik-paket-deri-dosemeli-borusan-3-20d-caretta-oto-da-149063473/detay

Kardeşim harbiden güzel araba birde zenon, sunroof, navigasyon da olsaydı tadından yenmezdi.

bi 5 bin daha eklenirdi o zaman da hocam

• quote:

quote:

quote:

Aynen. Bir de yukarda yazdım f1 olmuyormu bunlarda , istersek kendimiz değiştirsek vitesi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen. Bir de yukarda yazdım f1 olmuyormu bunlarda , istersek kendimiz değiştirsek vitesi

Bilmiyorum valla hocam

• Sıfır 1.6 170 hp makyaklı insignia alınır veya
    2. el mercedes c veya 320d alınır paşa paşa binilir karar senin tabii
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: desolte

Belki istedeğin kriterler ile alakasız ama şu volvo v40 ı başte neteki fotolarla pek beğenmemiştim ama gerçek hayatta görünce hakkaten güzel arabaymış dedim hb duşunurseniz bi araştırın derim.

Çok bahsediyorlar okudum forumda dışarıda da duydum. Baksam olur ama donanımlı araç istediğimden fiyatı beni aşar diye düşünüyorum dizel de

Panoramik cam tavan şart değil derseniz. Liste fiyatından 6-7 bin TL civarında yapılan indirimle 1.6 Dizel R-Design, navigasyonlu, hafızalı geyik derisi koltuklar, çift bölge klima, katlanır ayna, kararan ayna, adaptif bi-xenon far, led gündüz farı, high perf. 7 inç ekranlı müzik sistemi, hız sabitleyici, koltuk ısıtma ve geri görüş kameralı araca 85 bin TL'ye sahip olabilirsiniz.

Dolayısıyla V40'ı da düşünmenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

quote:

Belki istedeğin kriterler ile alakasız ama şu volvo v40 ı başte neteki fotolarla pek beğenmemiştim ama gerçek hayatta görünce hakkaten güzel arabaymış dedim hb duşunurseniz bi araştırın derim.

Çok bahsediyorlar okudum forumda dışarıda da duydum. Baksam olur ama donanımlı araç istediğimden fiyatı beni aşar diye düşünüyorum dizel de

Panoramik cam tavan şart değil derseniz. Liste fiyatından 6-7 bin TL civarında yapılan indirimle 1.6 Dizel R-Design, navigasyonlu, hafızalı geyik derisi koltuklar, çift bölge klima, katlanır ayna, kararan ayna, adaptif bi-xenon far, led gündüz farı, high perf. 7 inç ekranlı müzik sistemi, hız sabitleyici, koltuk ısıtma ve geri görüş kameralı araca 85 bin TL'ye sahip olabilirsiniz.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Legen_dary

Sıfır 1.6 170 hp makyaklı insignia alınır veya
    2. el mercedes c veya 320d alınır paşa paşa binilir karar senin tabii

İkinci el 3.20d , a4 , c180 araçları kafama yattı araştııyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

quote:

+1

V40 a değer mi sizce ? Kullandınızmı?

• Captiva

• Ben de bi kaç haftadır E90 kasa makyajlı 184 bglik 320d bakıyorum. Gerçekten güzel araba temizini bulursak kısmetse almayı düşünüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Ben de bi kaç haftadır E90 kasa makyajlı 184 bglik 320d bakıyorum. Gerçekten güzel araba temizini bulursak kısmetse almayı düşünüyoruz.

İnşallah bulursun hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.