Şimdi Ara

85.000 TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
1
Favori
7.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serty23

O paraya ikinci elde bmw 320d bulunabilirse temiz alınır ..yoksa mercedes c180 bak ama 7-tronic ve turbo olanindan olsun...0 km Araç olarak passat highline tercihim olurdu şahsen. ..

C180 lerin yakıt tüketimi nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.KSK.35

quote:

O paraya ikinci elde bmw 320d bulunabilirse temiz alınır ..yoksa mercedes c180 bak ama 7-tronic ve turbo olanindan olsun...0 km Araç olarak passat highline tercihim olurdu şahsen. ..

Arkadaşım da Coupe modeli var 8 litre civarı yakıyor ....

• quote:

quote:

quote:

Anladım. Peki 7 tronik ve turbo olanından olsun demişsiniz. Diğerlerinden farkı nedir?

• Aynı kasada ayni şekilde 156 hp olan kompresör ve 5 ileri otomatik olanlar var..onlar çok yakıyor tavsiye etmem..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım. Peki 7 tronik ve turbo olanından olsun demişsiniz. Diğerlerinden farkı nedir?

Bizde yaklaşık 1,5 sene önce 320D ile C180 arasında kalmıştık . 320D dolu paket olanlarının fiyatı 120-130lara çıkınca ibre C180'e döndü . Baktığımız BMW lerde sunroof,xenon ' u bırak , cruise kontrol bile yok. Koltukları 2000 Model Bora'mızda ki gibi manuel indirip kaldırabiliyorsun . Dolu olanlarda dediğim gibi 120-130 lara çıkıyordu 2010-11 modelleri .

Arkadaşımda 2010 model 1.6 kompr. C180 AMG vardı , onunla test sürüşü yapma fırsatımız oldu . ( İyi ki de oldu yoksa bizde komp. alacaktık)
    İnan o aracı kullandığımda 1.6 Bora yı kullandığım hissini aldım, araba gaza bastığında bağırıyor ve vites aralıkları hiç iyi değildi . Bizde 7 ileri turbo C180 arayışına girdik ve aradığımızı bulduk.

C180 tabii ki 2000 motor 184 beygirlik BMW kadar performanslı bi araç değil ama donanım,kalite ve güven kesinlikle Merco'yu ön plana çıkarıyor .

Bu arada şehir içi yakıt ortalamam 8-9 lt . 1 saatlik köprü trafiğine girersen 10-11 ler oluyor ama varsın olsun benim için sıkıntı değil. Sabah Ümraniye'den Küçükyalı'ya , akşam da tekrar Ümraniye'ye dönüyorum 20 km bile değil ;) Ben yılda en fazla 10.000 km yapacağım için dizel değil benzinliyi tercih ettim .

• WaLLkHaN1905 W kullanıcısına yanıt
    Hocam 7 ileri turbo c180 lerde kompressor yazmıyormu arkasında ? Başka bir şeymi yazıyor?
    3.20d 184 bg 2010 doluların fiyatları dediğiniz gibi yüksek biraz. Geçen 2013 c180 amg 7 ileri araca (beyaz) bindim, 3.20d ye göre daha albenisi var iç donanım da özellikle. Ardından 3.20d ye bindim 2011 ekransız olanına çok sade geldi bana bmw.
    Ama performans olarak nasıllar bilmiyorum yanlış yorumda bulunmak istemem.
    Bu arada bir araç daha vardı galeride 2012 c180 156 bg kompresor avantgarde onuda 80 bine bıraktı(32bin km de)
    Sizin şehir dışı yakıt tüketimi değerleriniz nasıl?

• Bmw 3.20 i Cabrio 2008 model. m3 kasa olarakta geçiyor sanırım tam çözemedim 80-90 arası değişiyor fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blogtr

Bmw 3.20 i Cabrio 2008 model. m3 kasa olarakta geçiyor sanırım tam çözemedim 80-90 arası değişiyor fiyatlar.

Hocam 4 kapı olması lazım. Sedan

• http://honda.com.tr/otomobil/civic-sedan buna bi bak fiyatı daha uygun hemde her türlü herkesin altında olması gereken bi araba.
  • quote:

Hocam 7 ileri turbo c180 lerde kompressor yazmıyormu arkasında ? Başka bir şeymi yazıyor?
    3.20d 184 bg 2010 doluların fiyatları dediğiniz gibi yüksek biraz. Geçen 2013 c180 amg 7 ileri araca (beyaz) bindim, 3.20d ye göre daha albenisi var iç donanım da özellikle. Ardından 3.20d ye bindim 2011 ekransız olanına çok sade geldi bana bmw.
    Ama performans olarak nasıllar bilmiyorum yanlış yorumda bulunmak istemem.
    Bu arada bir araç daha vardı galeride 2012 c180 156 bg kompresor avantgarde onuda 80 bine bıraktı(32bin km de)
    Sizin şehir dışı yakıt tüketimi değerleriniz nasıl?

Hocam , 7 ileri C180 lerde 1.6 olan modellerinde sağ stopun üstünde Kompressor yazıyor , 1.8 turbolularda hiçbirşey yazmıyor , sadece sol stopun üstünde C180 yazıyor .

Kardeşime de 3.20D alma niyetindeyiz bu aralar araştırmalardayız bizde ama bomboş arabalar 80-85 arasında . A4 2.0TDI alalım diyoruz o da 2010-11 ler 90-100 arası .

Benim kafamda 2009-2010 160 beygirlik otomatik , led far&stop , sunroof lu düşük kilometreli 1.8TFSI A4 ler var. 60-65 arası olanlar var , o paraya güzel arabalar ( 20Bin TL daha ucuz)

Bence onlara da yoğunlaşabilirsin illa dizel istemiyorum düşük km. yapıyorum diyorsan

C180 de aldığın konforu ve onda gördüğün donanımı görebileceğin 3.20D ler 100BinTL den yukarıda .

Benim şehir dışı ortalamam 7 , 100-120 km/h da

Kompressor artık bildiğim kadarıyla üretilmiyor , C180 lerin üretilen motorları 1.8 artık .

Bu da bizim merco, siyah rengi kullandım ve kendi saçlarımdan çok arabayı yıkattığımdan (Büyük konuşmayayım) bir daha siyah araba almam , Beyaz a gelince de artık her C180 beyaz oldu , bıkkınlık verdi . Met gri bizim arabamız ;)
     85.000 TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaLLkHaN1905 -- 10 Ocak 2014; 12:11:43 >

• Açıkçası bakmadan cevap verdiğim için kusura bakmayın. Fakat geçtiğimiz aylarda A serisi benzinli otomatik AMG paket, cam tavan ve ekstra mavi renk opsiyonu ile 85.000tl fiyat almıştım indirimi ile. Bir görüp bakmak istemez misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Açıkçası bakmadan cevap verdiğim için kusura bakmayın. Fakat geçtiğimiz aylarda A serisi benzinli otomatik AMG paket, cam tavan ve ekstra mavi renk opsiyonu ile 85.000tl fiyat almıştım indirimi ile. Bir görüp bakmak istemez misiniz?

Sedan otomatik konforlu araç lazım kardeşim

• WaLLkHaN1905 W kullanıcısına yanıt
    maşallah kardeşim aracınız güzelmiş, Allah kaza bela vermesin.
    internette baktığım çoğu c180 kompressor yazıyor ya senin dediğin yazmayanından fazla yok nedense.
    siyah renk konusunda haklısın, o kadar özenip temizleyip, evin önüne bıraksan arabayı herhalde sabaha kadar beyaz renge döner. :)
  • quote:

maşallah kardeşim aracınız güzelmiş, Allah kaza bela vermesin.
    internette baktığım çoğu c180 kompressor yazıyor ya senin dediğin yazmayanından fazla yok nedense.
    siyah renk konusunda haklısın, o kadar özenip temizleyip, evin önüne bıraksan arabayı herhalde sabaha kadar beyaz renge döner. :)

Eyv sağolasın .
    Çoğu C180 ler 1600 motor olduğu için Kompressor yazması normal ;) Piyasadakilerin bence %95 i 1600 Motor .
    Bunu bilen çoğu çakalda arkadaki Kompressor yazısını çıkartıp 1800 diye satmaya çalışıyor ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wol4onak

quote:

Orijinalden alıntı: Gastonya

Tabiki A3 yeni kasa 1.6 TDI .Efsane araçtır.Kendim kullanıyorum tavsiye ederim şiddetle

Hem yeni diyorsunuz hem efsane. Ben olsam vermezdim okadar parayi bu arabaya

Adam tonla para vermis o torsiyonlu arabaya ustelik 105 bg sen ne diyorsun ucar o ucar efsane de olur dunyayi da kurtarir.

• Abi al bi 320d yakıtı çok iyidir performansı harikadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmangrbz71

Abi al bi 320d yakıtı çok iyidir performansı harikadır

Burda çevremde çok yaktığından bahsediyorlar 10-11 lt diyorlar genel olarak. Yakıt hakkıda bilginiz varmı?

• quote:

Arkadaşlar merhaba. 85.000 tl ye kadar ikinci el veya sıfır araç tavsiyesi verebilir misiniz acaba? otomatik ve f1 şanzuman veya multitronik olmalı.
    - Benim aklıma ilk 2010 3.20d (184bg) geliyor fakat araç hakkında hiçbir bilgim yok (yakıt tüketimi nasıl, f1 şanzuman oluyor mu, yol tutuş nedir vs...)
    - İkincisi; 2010 1.8 tfsi a4 multitronik te olabilir ama onda da yakıt sorun olur gibime geliyor malum benzin fiyatları.

Not:Sıfır araçta olabilir ama bu bütçeye donanımlı araç bulmak çok zor, 100 bin i aşıyor ekletince...

Sizin görüşleriniz nelerdir ?
    Teşekkürler

Kaçırmayin hemen alın .http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-hatasiz-garantili-sifir-ayarinda-full-kuga-kacirma-150163253/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

quote:

Arkadaşlar merhaba. 85.000 tl ye kadar ikinci el veya sıfır araç tavsiyesi verebilir misiniz acaba? otomatik ve f1 şanzuman veya multitronik olmalı.
    - Benim aklıma ilk 2010 3.20d (184bg) geliyor fakat araç hakkında hiçbir bilgim yok (yakıt tüketimi nasıl, f1 şanzuman oluyor mu, yol tutuş nedir vs...)
    - İkincisi; 2010 1.8 tfsi a4 multitronik te olabilir ama onda da yakıt sorun olur gibime geliyor malum benzin fiyatları.

Not:Sıfır araçta olabilir ama bu bütçeye donanımlı araç bulmak çok zor, 100 bin i aşıyor ekletince...

Sizin görüşleriniz nelerdir ?
    Teşekkürler

Kaçırmayin hemen alın .http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-hatasiz-garantili-sifir-ayarinda-full-kuga-kacirma-150163253/detay

Burda arkadaşımda satıyor. Beğenmedim aklım 3.20d de kaldı.

• Arkadaşlar sabırla 3.20d , a4, c180 1.8 arıyorum internette ve çevremde. Bu arada yarın gidip sizin dediğiniz alternatif sıfır araçlara fiyat teklifi alıp, test sürüşü yapacağım. Buraya görüşlerimi yazarım.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35.KSK.35 -- 13 Ocak 2014; 1:18:47 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.