Şimdi Ara

85.000 TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYESİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
1
Favori
7.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bmw 3.20d alma bence yani araba arka kısmı gaza dokununca atıyo arkadan itiş oldugu icin bundan keyif alıcaksan 3.20d al yakıt sistemi düşük 6 litre felan yakıo benım hosuma gitmedi 3.20d alıcaksan audi a4 al pisman olmassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.cekic6

bmw 3.20d alma bence yani araba arka kısmı gaza dokununca atıyo arkadan itiş oldugu icin bundan keyif alıcaksan 3.20d al yakıt sistemi düşük 6 litre felan yakıo benım hosuma gitmedi 3.20d alıcaksan audi a4 al pisman olmassın

184 bg 3.20d mi kullandınız yoksa sahibimiydiniz? A4 de güzel ama yakıt tüketimi daha yüksek 3.20 d ye göre a4 tdi ın. Aslında hep bugüne kadar önden çekişli araç kullandm hep. Arkadan çekişli araç bakalım nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilende bilmeyende konusuyor 2 arac var ya mercedes c serisi 2012 yada skoda sperb 1.6tdi elegane dsg prestij paket

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariftanis

Bilende bilmeyende konusuyor 2 arac var ya mercedes c serisi 2012 yada skoda sperb 1.6tdi elegane dsg prestij paket

Skoda sperb yi bilmem ama c180 turbonun konsol özellikler güzel ama malum yakıt tüketimi var, benzin yaza 6 tl yi görecek

• 35.KSK.35 kullanıcısına yanıt
    dayım galerici oldugu icin :D test ettim araba baya bi var :))) dün sattık 3.20d yi pek opsiyonel degil araba gaza vurunca atıo arkayı direk benım hosuma gitmedi
  • mustafa.cekic6 kullanıcısına yanıt
    A4 al diyosunuz yani

• Bi tanıdığımızda var 320d 2011 model yanılmıyorsam. Navigasyon yok. Onlar 2. el almışlardı onlarda baya ekranlı,navigasyonlu aradılar fakat piyasada pek bulamadılar. Olanlarda çok pahalı veriyormuş. Araba güzel gidiyor. Onlardakinde sunroof-xenon vardı yanılmıyorsam. 8-11lt yakıyo falan demişti. Gazlayınca falan çok rahat 13-15lt yakıyo falan diyodu. Arabanın kalitesi ahım şahım değil onu söyliyeyim. Yani o senelerdeki Mercedes C serilerine göre kötü. Gerçi biz 2013 model 5.25 X-Drıve den inip ona binmiştik o yüzdende çok vasat gelmiş olabilir. F1 vites yoktu yanılmıyorsam.

Hocam sizin yerinizde olsam bende Bmw veya Audi almak için uğraşırdım. Mercedes demiyorum çünkü o dönemdeki iç tasarımı bana göre çok kötü.

Audi'ye yorum yapamıycam bilmiyorum.
    @35.KSK.35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorko15 -- 28 Ocak 2014; 16:34:37 >
  • gorko15 kullanıcısına yanıt
    Hocam 3.20d 184 bg i ekonomik anlatıyorlar. 6 lt ş. dışı, şehir içi 7.5 lt diye. Aman naptın normalde o kadar yakarsa benzinli yeni kasa f30 alırım daha iyi. Mercedes c serisi eski kasanın (2010) iç dizaynı bencede kötü. Bakalım arıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35.KSK.35 -- 28 Ocak 2014; 16:38:43 >
  • Hocam bende 8lt dedim zaten 11lt yi görünce herhalde bi afalladınız. 11lt yi sert kullanımlar için yazdım. Fakat o arabayı alınca her boş gördüğünüz yolda yapıştıracaksınız onuda hesaba katın. Uzun yol hakkında bi fikrim yok. Dediğim gibi ya Bmw yada Audi. Fakat arabanın 7lt altına düşceğini sanmıyorum.

@35.KSK.35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorko15 -- 28 Ocak 2014; 16:48:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorko15

Hocam bende 8lt dedim zaten 11lt yi görünce herhalde bi afalladınız. 11lt yi sert kullanımlar için yazdım. Fakat o arabayı alınca her boş gördüğünüz yolda yapıştıracaksınız onuda hesaba katın. Uzun yol hakkında bi fikrim yok. Dediğim gibi ya Bmw yada Audi. Fakat arabanın 7lt altına düşceğini sanmıyorum.

@35.KSK.35

Peki siz olsaydınız 3.20d mi yoksa a4 tdi mı alırdınız?

• Eski kasa 630i yada 640i falan da bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Km si dusuk 3.20 d en iyisi.ilanlarda var

• bianconera kullanıcısına yanıt
    Ekranlı, xenonlu, deri koltuklu az km de pek yok üstad

• Bulunur belki bi donanimdan feragat edersiniz en fazla.baska bi arac bakmazdim Ben.

• Hocam 2. el bi araç alıcaksınız hali ile kmsi tabii ki önemli fakat bence arabaya nasıl bakıldığı daha önemli. Bana göre Bmw her zaman Audi'ye göre daha çok arıza vermiştir. Yani ne bileyim daha dayanıksız gözüküyor. Ben Sahibinden'e 90.000TL yazdım hocam. Bmw'lerde ekranlı vs. bulunuyor fakat 88-90 sınırına yaklaşmak lazım o zaman.

Navigasyonlu-ekranlı Bmw'leri aratın hocam arama yerine 90.000TL yazın dizeli seçin en yüksek fiyattan en düşüğe şeklinde aratın. Ekranlı olanların hepsinde ya değişen yada boyanan parça var. Yani baya iyi araştırmanız lazım. Gerçi kim altında olan 184Ps arkadan itiş bi aletle rahat durabilir ki Fakat ilanların çoğunda neyinde nesi var yazılmış.
    Mesela : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-siyah-ici-bej-borusan-cikisli-orj-km-ozel-plaka-145092321/detay

Audi'lerde bi ihtimalde olsa bence değişensiz çok zorlanmamış alet bulma şansınız olur.
    Mesela : Siyah 63000KM 89.000TL
    96000Km beyaz
    65.000km Koltuk ıstıma değişen vs yokmuş

Velhasıl hocam temiz navigasyonlu ekranlı isteğine göre en önemlisi temiz 320 bulursan al dicem fakat 320 temiz bulmak galiba zor. Ben olsam ilk tercih Bmw olur baktım bulamıyorum Audi alırdım. Bol şans hocam. Audi alırsanız siyah alın bence daha hoş duruyor.

• Hocam öyle gezinirken konuya rast geldim aynı zamanda bu araca bakıyordum. Bence bütçene göre alınabilecek hem forsu hem doluluğu bakımından tek araç.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-ilk-sahibinden-3.20-d-2010-model-isik-paket-151306071/detay
  • gorko15 kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum kardeşim dediklerine. Beyaz ya da siyah bakıyorum başka renk düşünmüyorum. Ekranlı zenonlu deri koltuklu bmw araçlara 100 bin ve üzeri istiyorlar, piyasada yüksek zaten bu aralar.
    A4 de diğer seçenek f1 şanzumanlı temiz az km de temiz kullanılmış araç da denk gelirse pek düşünmem alırım. Ama bmw ilk seçenek tabi temiz az km de donanımlısını bulmak için sabredeceğiz epey anlaşılan

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-Keskin

Hocam öyle gezinirken konuya rast geldim aynı zamanda bu araca bakıyordum. Bence bütçene göre alınabilecek hem forsu hem doluluğu bakımından tek araç.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-ilk-sahibinden-3.20-d-2010-model-isik-paket-151306071/detay

Hocam ekranlı yani i drive lı bmw 3.20d lazım ekransız çok var bu tarz piyasada, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Eski kasa 630i yada 640i falan da bakabilirsiniz.

Güzel arabalarda o motor hacminde mtv ve benzin düşündürüyor insanı

• C180 amg beyaz cam tavan :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.