Şimdi Ara

85.000 TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYESİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
1
Favori
7.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Galiba bir müddet daha bekleyeceğim kardeşim, fiyatlar aldı başını gidiyor en azından seçimler geçsin bakalım....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı olsun hocam son siyasi olaylar fiyatları etkiledi umarım ortalık durulur sukunet sağlanır da, fiyatlar da biraz geriler.
  • Hocam alamadınız mı daha ya ? Alın bi 2010 kasa 320D Neyse hayırlısı seçimleri beklemek yarar mı zarar mı görücez ilerleyen günlerde.
    Hocam aslında 2008 model 5.20D Joystick vites bile alırsınız o bütçeyle fakat km yüksek olur ve sıkıntı çıkarma olasılığı daha çok. 5 serisinin o kasasının dış tasarımı çok güzel yav.
  • gorko15 kullanıcısına yanıt
    Almadım hocam. F30 3.16i yada 2012 msport plus 3.20d e90 bakıyorum ama fiyatlar malum yükseldi. Beklemedeyim seçimler geçsin diyorum ama belli olmaz denk gelirse alırım ikisiden birini

• Aynı dönemlerde araç bakıyorduk ben a3 için anlatmıştım ama daha sonra vazgeçmek zorunda kaldım. Geçen hafta 16000 km f30 3.16i buldum 2012 model 86000 den 82750 ye kadar düşürtüp aldım aracı. Benim ki tamamen denk geldi. F30 3.16i den baska arac bakma derim.

• youngeagle86 kullanıcısına yanıt
    E90 2012 msport plus 3.20d yi ele yani diyorsunuz. 3.16i nin benzinli olması yakıt performans noktasında kafamda soru işaretleri bırakıyor. E90 dizelde de vergi dezavantajı var tabii unutmamak lazım o yüzden işler bir noktada karışıyor. Önceki aracım benzinli olduğu için de önyargı var f30 a karşı tabi itiraf etmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: 35.KSK.35

E90 2012 msport plus 3.20d yi ele yani diyorsunuz. 3.16i nin benzinli olması yakıt performans noktasında kafamda soru işaretleri bırakıyor. E90 dizelde de vergi dezavantajı var tabii unutmamak lazım o yüzden işler bir noktada karışıyor. Önceki aracım benzinli olduğu için de önyargı var f30 a karşı tabi itiraf etmek lazım

Istanbuldayım 500 km civarı yaptım aldığımdan beri araçta 19 jant var 7lt civarında geziyo4 yakıt tüketimim. Arada ki vergi farkıyla kaç km yol yaparsın var sen hesap et. Bir de 8zf bambaşka bir şanzıman tek başına tercih sebebi olur. Bu arada ben dizel araçtan geçtim.

• youngeagle86 kullanıcısına yanıt
    Dizel araçtan mı geçtiniz? Vallahi ne diyeyim çok şaşırdım.
    Hocam xenon, sunroof deri koltuk lu araç almayı düşündüğüm için f30 3.16i ler 115 bin lere kadar çıkıyor çok rahat. Bu yüzdende benzinli bir araca bu kadar para vermk tuhafıma gidiyor.
    Sizin araç line sız tekno plus paketsiz galiba.

• 35.KSK.35 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam dediğiniz donanımlarla araç fiyatı uçuyor resmen.

•  85.000 TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYESİ
  • zarinca Z kullanıcısına yanıt
    E90 3.20d ya da F30 3.16i hocam??

• quote:

E90 3.20d ya da F30 3.16i hocam??

En az 5 sene binilecekse Ben her zaman Sıfır otomobil alınması taraftarıyım

Çünkü yeni otomobil hem sorusuz olur hemde sürüş keyfi güzeldir

Sizin habsettiğiniz otomobillerde güzel BMW 3.2O D çok güzel ama sıfırı 150.000 .2.el ise sorunsuz bulmak kolay değil

Volvo V40 Cross Country D2 Powershift dediğim otomobil sıfır olarak pazarlıkla 85.000 e alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 12 Mart 2014; 14:34:49 >
  • Maksimum 2-3 sene binilecek hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

al kardeşim, al sana bmw 320d:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kazasiz-degisensiz-ozenle-kullanilmis-320-d-2,0-adventage-152700936/detay/ Bir aydır arıyor ama bulamıyor, sanki bulunmaz hint kumaşı. Eski kasa bmw 3 yahu.

Bende karşıyakalıyım yardımcı olmak isterim ama tutturmuşun bir 320d anlayamıyorum doğrusu... İkinci tercihinin yine eski kasa audi a4 diye yazmışsın. Araçlardan çok anlamayan, tecrübesiz bir üniversteli kardeşim olduğunu varsayıyorum. Oyüzden sende tam ne istediğini bilemiyorsun heralde. Hem marka olsun, hem az yaksın, hem çok kaçsın hepsinden ortaya karışık, yanlışmıyım

Dizel olması dolayısıyla yakıtı önemsiyorsun ama ikinci eldeki potansiyel değer kaybını hesaba katıyormusun acaba? Bu baktığın 320 dizeller mesela, daha bikaç sene önce özgörkeyden ben bizzat fiyat aldım 40 bin euro'ya satıldı onlar SIFIR KİLOMETRE. Senin istediğin donanım ekran yoktu, ama 6.250 euro farkla ekranlı full araçta vardı... Euro o zamanlar ne kadardı 1,8 miydi 1,9 muydu neydi. Yani kısacası anahtar teslim 80 liraya boş, 90-93 lirayada full 320d alabiliyordun. Zaten aracın gerçek ederide budur. Şimdiki fiyatlar uçtu. Audi a4'e gelince unut onu. Audiyi falan kim aklına soktu bilmiyorum ama onu boşver. Sürüşü bmw'nin yanına yaklaşamaz, iç mekan kalitesi bmw'den iyi değil. Şanzımanı fena değil a4'ün. Ha nedir bütçen 20 lira daha düşük olsaydı 65-70 arası temiz benzinli a4 alınabilir.

Sıfır araç almayıda sakın düşünme şu aşamada. Bu sene otomotiv sektöründe kriz var. Seçimlerden sonra ortalık biraz sakinleşince döviz düşmeye başlar. Yeterli gelmezse satış yapabilmek için başka kampanyalar olacaktır. Yoksa araba satamayan otomotiv sektörü iflas eder. Otomotiv sektörünün türkiyede nüfuzu vardır sözü geçer. Devlet onların batmasına izin vermez. Hemen değil ama yılsonuna doğru daha önceki gibi bir teşvik bile gelebilir.

Bence bu durumda değer kaybı minimum olacak temiz bir ikinci el al. Ama güncel kasa olsun. Eski kasa aracı piskolojik olarak değiştirmek isteyeceksin sürekli yeni kasalar aklında olacak. Senin bütçen yeni kasa bmw 316 almaya yetiyor. Yakıt konusunu hiç düşünme. Bmw'nin benzinlileri diğer markaların dizelleri kadar yakar. Performans olarakta 120 km/h'den sonrası çok farketmez hatta 160 km/h'dan sonra 316, 320 dizel'den daha iyi gidebilir. Hem yeni kasalarda ekranda var Hatta illa D sınıfı olmak zorunda diye düşünme (üniversite öğrencisi olduğunu düşünerek) bmw 1, mercedes A, volvo v40'ta alternatif olabilir. Ama ben şahsen o fiyat aralığında audi a5 alırdım. Eski kasa olmasına rağmen yeni kasadan daha estetik bence. Kişiye göre değişir biraz subjektif bir tercih ama 85-90 liraya tertemiz ve full a5 bulunur, satarkende çok az zarar ettirir belki hiç ettirmez. Sorunsuzda bir araçtır, ciddi düşünürsen artıları eksileri potansiyel sorunları daha detaylı bilgi veririm a5le ilgili.

Hocam tekrar merhaba araç bulamadım kafama göre bulduklarıma da çok fazla istediler normal fiyatlarına göre (e90)
    Aklıma siz geldiniz audi a5 2010 2.0 tdi lar nasıldır? Artıları eksileri nelerdir? Detaylı bilgi verebilirmisiniz? Süspansiyon, şanzuman, yakıt, performans ve kronik problemleriyle ilgili?
    Mesela şu araç nasıldır sizce?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-garaj-arabasi-full-dolu.sifir-gibi-dogus-cikisli-157925582/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35.KSK.35 -- 27 Mart 2014; 4:21:04 >

• Son durum ne hocam bulabildin mi araç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Son durum ne hocam bulabildin mi araç ?

Yok hocam bakıyorum hala.
    A3 2012 1.6 tdi s-tronik ambition alacağım gibi 78 bine
    Alınırmı sizce? Dizel az yakar diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35.KSK.35 -- 26 Mayıs 2014; 18:39:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Son durum ne hocam bulabildin mi araç ?

Yok hocam bakıyorum hala.
    A3 2012 1.6 tdi s-tronik ambition alacağım gibi 78 bine
    Alınırmı sizce? Dizel az yakar diyorum

A3 yerine şu nasıl ? Fiyat oldukça iyi görünüyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sifir-gibi-13.000-km-de-2013-bmw-3.16i-otomatik-geri-goruslu-165493740/detay

• Passat cc > insignia > avensis > passat

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.