Şimdi Ara

85.000 TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYESİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
1
Favori
7.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 35.KSK.35

Yeni mi hocam yoksa yılbaşından önce mi? Evet zaten gidince ciddi pazarlık yapıp nakit alacağımı bildiriyorum.

Geçen haftasonu

Babam satış temsilcisine mercedesten yüksek sanki fiyatlar dedi adamda c180 le karşılaştırılabilecek 3.16 var elimizde onu da 96ya birakabiliriz dedi ayak üstü showroomdan çıkarken yani göz boyama amaçlı da söylenmiş olabilir

Adamları da hiç sevmedim zaten bit kadar showroom açmış borusan 3 serisi namına dışta bir test aracı vardı yolun kenarında anladığım kadarıyla stokları Adana subesiyle ortakti

Edit net de hatırlamıyorum tam olarak onu da belirteyim yanlış olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 18 Şubat 2014; 1:30:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    kesinlikle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

kesinlikle...

Bu 1 ay önce geçerli idi fiyatları 10 bin civarında arttı v40 ın.

• youngeagle86 kullanıcısına yanıt
    Evet çok doğru fiyatı 100 bine yaklaştı. Hatcback bir araba için bu kadar para verilirmi tartışılır..

• 2011-2012 320d 184bg İdrive, xenon, sunroof, deri koltuk, beyaz renk maksimum 60.000 km

Yok mu satan?

• quote:

2011-2012 320d 184bg İdrive, xenon, sunroof, deri koltuk, beyaz renk maksimum 60.000 km

Yok mu satan?

Ben bunu aldım araba derdi bitti
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-2013-a3-14-720-km-154818912/detay

siz aradığınızı bulmuşsunuz, hayırlısı olsun. kazasız belasız keyifli sürüşler...
    darısı başımıza
  • quote:

siz aradığınızı bulmuşsunuz, hayırlısı olsun. kazasız belasız keyifli sürüşler...
    darısı başımıza

Sağol hocam 2 haftadır kafayı yemek üzereydim. Darısı başına

amin kardeşim, neredeyse gazeteye ilan vereceğim ya...
  • Arkadaşlar 110 bine 2013 3.16i modernline comfort teknoloji xenon sunroof geri görüş kameralı beyaz renk 18.000 km de araç buldum. Galiba onu alacağım. Mantıklımı sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

F30 kasa 316 ları 95 96ya bırakıyorlar doluluk oranını bilmiyorum fakat en azından 0 araba

95-96 mi.bir yanlıslık var arkadasım.o fiyatlara ıkıncı elde bıle yok.ve boşunda boşudur. 2012 sonunda bile boşu 93 falandı.bi xenon sunroof zaten kafadan 10k ılave ettırıyor
  • Sıfır olsun istersen yeni SuperB al dizel manurl al otomatikten canın yanmaz

• Karar verdim 2012 e90 3.20d ya da 2012-2013 f30 alacağım sıfır değil ikinci el

• thebyed kullanıcısına yanıt
    Bunları alırsın hocam da aldıktan sonrasını da düşünmek lazım

• yakıtta sıkıntım yok hocam zaten çok fazla kullanmıyorum ayda ortalama 500-600 km yol yapan bir insanım max 1000 km oluyor
    Yakıt servis yedek parça yı düşünmüyorsan sorun yok o zaman

• en son 2009 da mengerler ankara'da 2008 e220 cdı'ın 60,000 km bakımına 4,800 TL verdikten sonra bunlarda da pek fark edeceğini düşünmüyorum.
    Peki siz bilirsiniz be diyeyim. Gönlünüzdeki aracı bulursunuz inşallah

• Benim tavsiyem 2011 model 1.8 CGI 7g-tronic mercedes c180 olur. Ben çok araştırdım araçları bmw f30 3.20d olmadıktan sonra söylediğim araç idealdir. bmw 3.16i f30 da baktım ama fiyatları hala yüksek. Bir müddet bu dediğim aracı kullanıp sonrasında alınabilir. En azından ben öyle yapmayı planlıyorum. Tabiki E kasa mercedes alamazsam :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.