hocam baya iyi bu netler deneme çözerek konu çalışmayı bırakarak belki sos için bi kaç kilit konu hariç ayt basarsanız çok daha iyi sonuç gelebilir |
85-90 bandindaki birisinin hedefi neresi olmali (2. sayfa)
-
-
tyt belirleyici değil malasef
-
Nasıl değil abi ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu aylardaki netlerle bir şey söylemek doğru değil sınavda belirleyici tabi
-
anladim hocam tesekkurler
tabi haklisiniz ama merak etmiyor da degilim mezunlar sonucta bu sureci yasadi benim ilk olacak o yuzden
sagolun hocam umarim gelir
çeka gene naptin 110 25k oldu
27k oldu bile geçmiş olsun
dilden girsem kac olur hocam
Sen dil bilmiyorsun
ogreniriz hocam tyt turkceye harcadigim vakti 3. dile ayirsaydim temizinden bir almancam olurdu
Zayıflamışsın çeka gerçek çeka burada olmazdı yazardi
Zirve
Ben puangoya yazıyorum netleri ortalama
3-5 aşağı yukarı bir sıralama veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enerjim azaldı hocam artık DH nin ilk kuralını hatırlamıyorum
Hocam internette herkes netini şişiriyo öyle 90 net kolay değil. Ben geçen yıl 70 falan yapıyordum bu zamanlar hatta 67 68 falan. Bi girdim yksye 24k sıralama geldi herkes atıyo netlerini.
-
Anladım hocam da öyle çok bir artış yapamadım. Herkes yapar bu artışı sadece bu forumda herkes 90+ net yapıyo tytde onu çözemedim. Geçen yıl da böyleydi sınava girdik 24k geldi
-
Usta o kadar şaşıralacak birşey yok. Herkes netini kolpalıyo. Şubat ayında 3 tane ard arda deneme olduk 65 70 72 gelmişti. Açıkçası pek de tyt çalışmadım daha sonraki aylarda. Feni falan yükseltmeye çalıştım. Yksnin türkçesi sosyali feni kolaydı 84 net yaptım. Bu forumda herkes troll. Öyle 90 net kolay bir rakam değil. Evde rahat rahat 90 net yapıyorlar sanıyorlar ki çok iyiler. Ben fen lisesi mezunuyum hocam bizim okulda geçen yıl bu zamanlarda 90+ yapanların neredeyse hepsi ilk 3 5kya girdi.
-
bu arkadaş gibi kendinizi kandırmayın aynen senin meslek liseli çevren yapamıyor diye burdakiler yalancı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X