hocam bu belki de sınavın garipliğinden olmuş olabilir yani matta 22-23 bile iyi sıralama getiriyordu. mattan başlayan tayfa patladı ama sosyale falan zaman ayırıp net artıranlar daha iyi sıralama yaptı. 80 net aşağısında da ciddi yığılma vardı 80 aşağısı derken 75-80 arası mesela. normal bir sınavda 84 net asla o sıralamayı getirmediğinden şimdi daha yüksek netler yapmak gerekiyor geçen seneyle kıyaslamadan. |
85-90 bandindaki birisinin hedefi neresi olmali (3. sayfa)
-
-
evet ya 90+ yapanı geçtim 95-100+ yapan tonla adam var. 2. mezun sayısı da çok fazla.
-
her sene çıkar böyleleri hocam. Sınavlardan sonra ağlayıp daha da girmezler foruma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen de 50k demişsin ama o da biraz abartı olmamış mı hocam
-
Ayt bağlı. Bu tytye denk gelen ayt başarın baz alınırsa15 25k arası derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hedefini bilmem de bence bu seneki sınavda bu net 17k-32k aralığında bi sıra getirir.Hedefi bu aralıksa aynen çalışmaya devam değilse tempoyu arttırıp neti 90-95 bandına çeksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beceremedic -- 5 Şubat 2022; 22:39:0 >
Btw yukarıda tartışma donmuş kimsenin netini kendi netinizle kıyaslamayın.Sınavdan sonra üzülürsünüz ben bu adama fark atıyodum herif 15k önde diye.Klişe ama kendinizle yarışın.
Ben de 80-85 civarı netler yapıyorum. Bence buna uygun bi hedeften ziyade hedefe uygun netlere çıkmaya çalışın hocam. Motive+istek olunca 4 ayda olmayacak bir şey yok gibi geliyor bana.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben de 90+dayım bence yapmamız gereken en azından sınava kadar 100+ya ulaşıp kendimizi sağlama almak
Meslek liseli mi:) Gülerim dostum sana en az 10 tane deneme sonucu atarım. Bizim okulda ilk 1000e girenler tytde 100 net yapıyordu. Netlerinizi kolpalamayı bırakın geçen sene yksde gördük. Herkes sanalda 90+ net yapıyor:) Amacınız rakip elemek ben mi kendimi kandırıyorum? Geçen yıl senin gibi troller az moralimi bozmadı. Ama bu yıl yemezler dostum. Evde konfor alanında rahat rahat çay içe içe deneme çözüyon 90 net yapıyon havaya giriyon. Senin gibi youtubeda bir dünya insan var sınava girmeden önce 90 95 100 net yapıp sınavda 100k yapan. Hepiniz trolsünüz olum rakip elemeyi bırakın.
-
hocam zaten ben neden bu kadar tartisma donmus onu da anlamis degilim sadece ornek veriyorum 90 ise netim 105 oldugunu varsayip veya 100 oldugunu varsayip kac bine girebilecegimdi yoksa bence herkes biliyordur 4.5 ayda en azindan 10 net artacagini veya kac artarsa iste
hocam sahsen ben de oyle olan cok kisi oldugunu dusunuyorum ama benim oyle bir durumum yok yani evde 1 deneme cozdum o da aydin yayinlarinindi 1 ay once falan 90 yapmistim ama 90 diye saymadim bile onu
bizim dershanede 100 ustu 1 kisi var (cocuk il birincisi oluyor bu arada) ve bu sehirdeki en saglam dershanelerden biri
4 ay bence de uzun bir sure istege bagli oldugunu dusunuyorum utopik hedefim boun ve bilkent endustri ama yapabilecegimi dusundugum gercekci hedefimse bogazici fizik bakalim hangisi olursa daha
İç sesim, merhaba
Aynı kafadayız ben sadece teknik üniversitelere daha odaklıyım.
Hocam sesiniz oldum sıkılmadınız mı ya bu trollerden:) Adamlar 100 neti ortalama yaptı ya
-
Baba aslında yanlış yere vurgu yaptım bu troller evde çözüp 90 yapmıyorlar bunlar full kolpa amaçları moral bozup rakip elemek. Her yıl bu tiplerden var.
-
Niye yapıyorlar anlamış değilim. Yksde ilk bini bizim forum kapatıyor anlaşılan.
Hocam sanalda herkes 1.90 90 kilo tek yumrukta bayıltıyo. Bu net konusu da buna benziyor. Gerçek hayattaki ezikliklerini sanalla tatmin ediyorlar bu herifler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X