Şimdi Ara

85-90 bandindaki birisinin hedefi neresi olmali (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
3.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok doğru söylediniz hocam bunları görmek bir zamandan sonra kafasına takılıyor insanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam troll adamlar bunlar işte. Geçen sene de tyt 100 netle 100k gelecek diyorlardı gördük sınavda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi sehir hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sınava 4 5 ay kala full 105 üstü yapıyordum töder vb denemelerde ise 110 tyt geliyordu ona rağmen 6k yaptım tytde tytyi çok takma çok oynayan çok hızlı yükselip azalabilecek bi şey. Sınav anına da çok bağlı sen çalışmaya konulardaki bilgini arttırmaya devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam memnun musunuz? İngilizce ders oranını %30 dan daha fazla yapabiliyor musunuz

• Hocam ben hazırlığım şu an o yüzden pek bir bilgim yok hazırlıkla ilgili sorun olursa sorabilirsin

• Sağ olun hocam ben de bu sene hazırlık okuyorum. Yatay geçiş düşünüyordum matmüh ya da ehmye.

• Hocam şu an kuzenimden öğrendim kendisi kontrol ve otomasyonda ikinci sınıf tüm dersleri ingilizceymiş türkçe dersi yokmuş yüzde 30 ing okumasına rağmen

• sene boyunca 80-90 bandındaydım çoğunlukla

sene başı 70 ile başladım sene sonu 100 ü gördüm ama öyle bir deneme gelıyordu kı 60 yapabılıyordum

sonuç:73tyt 64 ayt say 12k

• bu adam idol ya

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.