Şimdi Ara

85 inç televizyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar yıllardan beri okurum burayı. sanırım benimde siz degerli bilgi sahibi üstadlara danısmam gerektigini düsündüm . öncelikle herkese selamlar saygılar . 85 inc tv arayısındayım . sektörlerde yelpaze cok genis oldugu icin karar veremiyor insan . malum fiyatlar cok ucuk dogru dürüst anlamıyorumda . kısa bir arastırma yaptıgım zaman begendigim yada en cok yöneldiğim bir tv var marka modeli tcl 85c755 fakat vatan bilgisayarda aksam 22.00 dan sonra indirimle ortama 98.000 bin tl'ye geliyor . Bunu almama degermi ? tv basinda ortalama 4 -5 saat kalıyoruz genelde aksamları , evde iptv kullanıyorum cok arada sinema , daha cok ulusal kanallar izleniyor belki bazen youtube . mac v. kanallarda var ama pek sevmem izlemiyorum . aman aman bir izleyeci değiliz . 18 yıldır kullanmıs oldugumuz samsungun kücük bir televizyonu var .yıllardır degistirmeyi düsündüm fakat ona bir türlü sıra gelemedi . simdi büyük bir evimiz var 38 metrekare salonda 3 metre geriden tv izleyecegiz nasip olursa . ilk önceleri 65 inc düsünüyordum ama 85 inc gördüğümde neden olmasın dedim . o kücük samsung dan gına geldi artık :) bahsetmis oldugum tcl modelli tv iyi bir tv 'ye benziyor fakat belkide bir cok özelliğini kullanmayacagım . bu arada soundbar ile beraber kullanacagım (Jbl marka) birseyin pahalı olması demek her zaman cok iyi olacak anlamına gelmiyor diye bilirim . beni yarı yolda bırakmayacak üzmeyecek keske almasaydım , veya iyiki almısım diyebilecegim konuya hakim olan üstadlarımız bilgi paylasırlarsa cok memnun olacagım . saygılarımla .

• Su an en iyi miniled tv ler tcl de. C755 veya c855 in indirimde yakalarsaniz memnun kalirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok tesekkür ederim yanıtınız icin . yani 98 bin tl ver diyorsunuz tcl 85C755'e. iyi para :) c855 türkiyede yok su anda bildiğim . vallahi arada deredeyim tcl c755 icin bilemedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimtoprak -- 17 Aralık 2024; 11:38:19 >
  • Hocam bende ayni fiyatlara TCL 98P755 i önerebilirim, hatta daha düşük fiyatta şuan. 90 ve alti fiyat yakalarsaniz tam f/p Tv si olur.

3 metreden getek SD yayinlar gerekse 4K yayınları rahat izlersiniz. Mini Led degil ama ekran görüntüsü cok iyi, sizi tatmin eder. Soundbar da varmış guzel bir ikili olur.Ben aldim saounbar ile kullanıyorum, onun icin yazdım.

Ev film izlerken sinema salonuna mac izlerken stadyuma dönüyor, büyük ekranda izlemek bir baska keyif oluyor.

Apt.da oturuyorsanız merdivenlerden geçip geçmeyeceğini bakin derim, TV kusu 239 cm uzunluğunda, ona dikkat edin derim.

Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum.

• cok tesekkür ederim yanıt için . 98 inç .. siz daha iyi bilirsiniz ama sanırım bu kocaman olur . 65 inçten bir heves ile 85 'e gectim . eminim cok güzeldir. hala ne yapacagımı bilmiyorum . 85c755 i alıp geceyimmi sizce ?

• ibrahimtoprak İ kullanıcısına yanıt

Illa 85 olsun diyorsanız, c755 çok iyi mini led Tv dir, alin gecin bence. Cok memnun kalacağınızi düşünüyorum.

Ben arada 50" den gectim 98" ...

Tcl Tv Turkiye Telegram sayfasina da gelirseniz her türlü yardımı yapariz, yazılım yukseltilmesinden rek ayarlarına kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 17 Aralık 2024; 13:53:13 >
  • c855 tr de yok bildiğim .c755 var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    43 İnç TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    65 inç TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ibrahimtoprak İ kullanıcısına yanıt

Duzelttim hocam.

• Arkadaşı bugun TCL 85C755 li yaptik, hayırlı olsun, güle gule kullansın.

• frekans76 kullanıcısına yanıt

Hocam telegram linki atar mısınız ben de 75C755 var oradan ayar vs bakayım. Ben de kanallarda epg bilgisi de yok siz de var mı?

• paradise37 P kullanıcısına yanıt
    telegram
    Tcl Tv Türkiye
    https://t.me/tcltvturk

• Xiaomi TV Max 86 var Migroslar'da. Fiyatı inanılmaz ucuz. Bu TV hakkında doğru dürüst yorum da göremedim. Bilgisi olan varsa ve bizi aydınlatırsa çok sevinirim.

Xiaomi Tv Max 86 - Xiaomi Türkiye

• artemes A kullanıcısına yanıt

58 bin tl gerçekten iyimiş 86inç için

Resmen aklımda hiç olmamasına rağmen elim bir gitti geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Vader

Resmen aklımda hiç olmamasına rağmen elim bir gitti geldi.

Bir haftadır araştırıp duruyorum, doğru dürüst bilgi bulamadım. Yabancı kanallardan araştırdım, uydu kablosu bağlantı girişi yok demişler, kafam karıştı. Fiyat iyi, TV iyi ama bilgi olmayınca insan çekiniyor.

Benim zaten uydu kablosuyla falan işim yok.

HDMI'dan bağlı Internet kaynakları kullanıyorum. Tivibu, IPTV ve bir de NAS üstünden Plex Media Server'ım var. Evdeki TV 65" den küçük olsaydı hiç düşünmeden alırdım ama elim gitmedi.

• Uzun arayış ve uğraşlar sonucunda buradaki konuya hakim olan bir abimizin tavsiyesi ile tcl 85c755 model televizyonu almış bulunmaktayım . Yorum yazan önerilerde bulunan herkese sonsuz teşekkür ederim . En güzelleri daha iyileri sizlerin olsun inşallah .Saygılarımla

• haibrahim H kullanıcısına yanıt

Nereden ve kaça aldınız acaba?

İnceledikten sonra görüşlerinizi de belirtirseniz sevinirim.

Renk işleme orani biraz düşük geldi, %90 diyor.

Muadilleri 94-95-96

• frekans76 kullanıcısına yanıt

Renkleri soluk gösterir anlamına mı geliyor acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.