Şimdi Ara

85 lwl köy nasıl ?? İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 18 Haziran 2015; 18:17:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ejder 3
    Barbar kral kaç?
    Bir de duvarlar zayıf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scourgeofgod28

Ejder 3
    Barbar kral kaç?
    Bir de duvarlar zayıf

Kral 5 sevşye depo 1 güne 3 olcak 20.000 kara var klan kalemdede savaştan kalm 2500 var istesem kralı 6 yaparım ama suan öfke 2 oluyo biniciyi yğkseltemem. Evet duvarlar biraz düsük suan 1.800.000 altın var ve topu bascam o kadar altını duvara yatırmak içimden gelmiyor, zaten clash of clans tşekçede duvarları biraz sına bırak diyo herdey ful olsa sadece duvar çalışsam 5 günde ful mor okur 2 gaftada ful siyah olur.

• ejderi bas önce pekayı sona bırak
    kara iksir deponu yükselt yazık olmasın
    binicini yükselt sonra
    kışlalarını hepsini en azından 9 yap
    duvarlara önem ver daha siyah yapcam işçinin biri boşta kalsın hata kastıkca duvar yap ilerde rahat edersin
    yükseltmelerinde en önemlisi hava güçlendir th8 köyleri dha cok havadan saldırı alır
    sonra havanları yükselt güçlendikçe domuz saldırısı alabilirsin
    sonra sihirbaz kulelerini
    okucu kullerini
    toplarını
    araştırmada ejderden sonra öfkeni ve iyleştirmeyi geliştir sonra büyücünü ver duvar yıkıcının ver golbini unutma balanosu ver pekayı ver arkasına birdaha pekayı ver
  • İyisin iyi , duvarlar sırıtıyor biraz

• Beyler köy yenilendi fullendi 82 lwl suan

• Kb9 oldum 86 lwl x toplarım fln oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 18 Haziran 2015; 18:17:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİSİN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ss atabilir misin?
  • ss atmadan yorum yapamayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoForCe

ss atmadan yorum yapamayız.

Atıyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

quote:

ss atmadan yorum yapamayız.

Atıyorum hocam

Beklemedeyim
  • Alın hocam duvarlar olarak 72 tane 8 lwl var gerısı ful mor yenı gelen 25 duvar daha 5 lwl ama 7 lwl yapcam altın hazır ınsaatcı beklıyorum.
     85 lwl köy nasıl ??  İçeri 85 lwl köy nasıl ??  İçeri 85 lwl köy nasıl ??  İçeri 85 lwl köy nasıl ??  İçeri 85 lwl köy nasıl ??  İçeri 85 lwl köy nasıl ??  İçeri

Edit; fotolar 2 kere gelmiş kusura bakma hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 18 Haziran 2015; 18:27:50 >

• quote:

Alın hocam duvarlar olarak 72 tane 8 lwl var gerısı ful mor yenı gelen 25 duvar daha 5 lwl ama 7 lwl yapcam altın hazır ınsaatcı beklıyorum.
     85 lwl köy nasıl ??  İçeri 85 lwl köy nasıl ??  İçeri 85 lwl köy nasıl ??  İçeri 85 lwl köy nasıl ??  İçeri 85 lwl köy nasıl ??  İçeri 85 lwl köy nasıl ??  İçeri

Edit; fotolar 2 kere gelmiş kusura bakma hocam

Hocam çok iyi köyünüz var.Harbiden darısı benim başıma.Bende TH7 köy var.
    Birde belediye binasının önündeki duvarları yükselttikten sonra köyün içine sokarsınız artık.Orada bir faydası yok gibi :)

• Hocam o duvarlar gostermelık daha savunmalar duzgun kurulmadı yaylar kurulsun o duvarları 7 yapayım sonra tasarım duzenleyıcıde dızayn hazır ona geçeceğim. Sizinde köy insALLAH hızlı gelişir ben kb8 e kadar 3 insaatcıyla geldım kb8 sonuna doğru elmasla 4 ve 5. Yi aldım sızde 5 ınsaatcı varsa hızlı gelişirsiniz 😊

• Benim koyum de bu.
     85 lwl köy nasıl ??  İçeri

• Ssyi 1 dk once aldim.Nasıl sizce köyüm.

• quote:

Ssyi 1 dk once aldim.Nasıl sizce köyüm.

Hocam bence köy binanızı dışarı koyun sadece köy bınasını alırlar ve 12 saat kalkan ile ganimeti korursun.
    Bence hava savunmaları onemlı bir birim ama ondan once sıhırbaz kulesı ve havanlar var onları fullemeden hava savunmalarını basmayın.
    Barbar kralında ozellıgı acıkınca ciddi manada fark ediyor hocam ve daha 1 lwl 5 lwl a kadar getirmenizi öneririm.
    Ve son olarak duvarlarıda basmanızı onerırım tabi bunların hepsi zaman ile olacak bence tahminen koyunuz 60 lwl a kadar fullenir.
    İyii bir koyunuz var yinede ınsaatcı gelınce 2 havan basın gerıye 400 bin kalır bunlanda 2 duvar basın bence

• quote:

quote:

Ssyi 1 dk once aldim.Nasıl sizce köyüm.

Hocam bence köy binanızı dışarı koyun sadece köy bınasını alırlar ve 12 saat kalkan ile ganimeti korursun.
    Bence hava savunmaları onemlı bir birim ama ondan once sıhırbaz kulesı ve havanlar var onları fullemeden hava savunmalarını basmayın.
    Barbar kralında ozellıgı acıkınca ciddi manada fark ediyor hocam ve daha 1 lwl 5 lwl a kadar getirmenizi öneririm.
    Ve son olarak duvarlarıda basmanızı onerırım tabi bunların hepsi zaman ile olacak bence tahminen koyunuz 60 lwl a kadar fullenir.
    İyii bir koyunuz var yinede ınsaatcı gelınce 2 havan basın gerıye 400 bin kalır bunlanda 2 duvar basın bence

Tamam hocam zaten buyuculeri farkettiyseniz 4e bastim.Yaklasik 3 saat sonra biticek 1 insaatci bosa cikacak onun ile de sondaji alacam.Sonra 3 havani ayni anda basmayi planliyorum.Onerileriniz icin sagolun.Duvarlari savunma bittikten sonra yapacam.Barbar krali da basacam ama cok zor oluyor kara iksir çalmak.

• Veyahut sondaji almadan once 20 duvar basip sondaji oyle basarim.Yoksa altini calarlar.Oteki insaatci bosa cikasiya kadar da fullerim depolari.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.