Şimdi Ara

85 net tyt için stratejik adımlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2022 yksde 80-85 bandı net yapan arkadaşlar nasıl bir yol yürütmüştü?

tavsiye verir misiniz?

tyt matematik adına şu an 3d vdd ile apotemi problemleri çözüyorum.

branş denemeleri 2 hafta kadar yavaşlayacak

-pkob -kümeler -katı cisim konuları eksik.

tyt fende biyolojiyi kalıtım hariç çok hızlı bitirdim.tam oturmadığı için tekrar ve deneme atmam lazım.sabah da kimyaya başlayacağım

kimya ağırlıklı olmak üzere bu ikisini beraber götüreceğim.2-3 haftaya da fiziğe başlamış olurum

dil bilgisini komple bitirmiştim.bugün apotemi tr denemesinde biraz yamulduğum için kadir gümüş'ün 5 günlük kampını hızlıca bitireceğim

sosyalde sadece coğrafya konu çalışması istiyor.buna da harita bilgisiyle başlamıştım fakat çok sıkıcı geldiği için bıraktım

belki birkaç güne başlarım

güncel netler :

tr 27-30

mat 18-21

sosyal 13-15

fen 1-2 (hiç temel yok o yüzden böyle)

• Valla bu netlerden anladığım kadarıyla acilen tyt kimyadan full yapmaya çalışmanız gerek. Hem hiç zor değil hem de hızlıca çıkabileceğiniz bi ders.

Stratejik yazmışsınız ben sizin yerinizde olsam matı sona bırakıp kalan vakti ona harcarım. Dil bilgisindeki konuları bitirmişsiniz paragraf hatalarınız yoğun demek herhalde tam anlamadım ama 85tyt yapan biri paragrafta 3 ten fazla kaçırmamalı.

Matematikte branş denemesi abanın bence konu eksiğiniz yoktur. Soruları anlamaya çalışın zaten çoğu soruyu anlayınca fark etmeden ikinci derece bi denklem yazıyor onu çözüyorsunuz.

Fendeki 1-2 neti göze alarak eşit ağırlık olduğunuzu tahmin ediyorum. Bu sene matematikten konular kalktı o yüzden bence ayt mat’ın eleyiciliği azaldı. Tabii mümkün olan en güzel netleri çıkarmaya çalışın ama bu sene tyt yapan kazanacak muhtemelen. Fende öyle zor konular yok fizikte optik aklıma geliyor bi tek dönüp bakınca. Halledince birazcık güveniniz oturur rahat rahat 10+ net çıkarırsınız size bağlı olarak 15+ getirir. Coğrafya için bence doğal afetlere bakın derim bence güncel bi konudan kesin soru gelir. Tarih - felsefe - din genellikle yine okuduğunu anlama oluyor. Coğrafyada basit üç beş şey var onları halledince sıkıntınız kalmayacaktır.

Türkçe için paragrafları bir kere okumaya kendinizi zorlayın. Bi kere okuyun yapamadıysanız lütfen geçin çünkü sınav esnasında(mezun musunuz bilmiyorum o yüzden bunu da yazayım dedim) öyle bir psikoloji oluyor ki bir paragraf yapamayınca ardındakileri de yapamayacakmışsınız gibi geliyor halbuki öyle değil. Okuyun anlamadıysanız geçin, birazcık da hızlı okuyun tryi 38 dakikada çıkartın aradan boşlarla birlikte 41 falan olur.

Sosyalden max 15dakikada çıkın 15 tane soru küçücük paragraf ve onu yorumlama oluyor zaten.

Süreye özen gösterin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: achilles102030

Valla bu netlerden anladığım kadarıyla acilen tyt kimyadan full yapmaya çalışmanız gerek. Hem hiç zor değil hem de hızlıca çıkabileceğiniz bi ders.

Stratejik yazmışsınız ben sizin yerinizde olsam matı sona bırakıp kalan vakti ona harcarım. Dil bilgisindeki konuları bitirmişsiniz paragraf hatalarınız yoğun demek herhalde tam anlamadım ama 85tyt yapan biri paragrafta 3 ten fazla kaçırmamalı.

Matematikte branş denemesi abanın bence konu eksiğiniz yoktur. Soruları anlamaya çalışın zaten çoğu soruyu anlayınca fark etmeden ikinci derece bi denklem yazıyor onu çözüyorsunuz.

Fendeki 1-2 neti göze alarak eşit ağırlık olduğunuzu tahmin ediyorum. Bu sene matematikten konular kalktı o yüzden bence ayt mat’ın eleyiciliği azaldı. Tabii mümkün olan en güzel netleri çıkarmaya çalışın ama bu sene tyt yapan kazanacak muhtemelen. Fende öyle zor konular yok fizikte optik aklıma geliyor bi tek dönüp bakınca. Halledince birazcık güveniniz oturur rahat rahat 10+ net çıkarırsınız size bağlı olarak 15+ getirir. Coğrafya için bence doğal afetlere bakın derim bence güncel bi konudan kesin soru gelir. Tarih - felsefe - din genellikle yine okuduğunu anlama oluyor. Coğrafyada basit üç beş şey var onları halledince sıkıntınız kalmayacaktır.

Türkçe için paragrafları bir kere okumaya kendinizi zorlayın. Bi kere okuyun yapamadıysanız lütfen geçin çünkü sınav esnasında(mezun musunuz bilmiyorum o yüzden bunu da yazayım dedim) öyle bir psikoloji oluyor ki bir paragraf yapamayınca ardındakileri de yapamayacakmışsınız gibi geliyor halbuki öyle değil. Okuyun anlamadıysanız geçin, birazcık da hızlı okuyun tryi 38 dakikada çıkartın aradan boşlarla birlikte 41 falan olur.

Sosyalden max 15dakikada çıkın 15 tane soru küçücük paragraf ve onu yorumlama oluyor zaten.

Süreye özen gösterin.

vakit ayırdığın için teşekkürler

tyt fende optik,kalıtım,kimyanın temel kanunları gibi kapsamlı ve zor olan konuları eleyeceğim.yaz ayında olsak neyse de şu an bunlara o kadar vakit ayıramam

matematikte bir kez konuların üstünden geçip seri bir şekilde branş denemelerine gömüleceğim.eksik olduğumu hissediyorum

türkçede düzenli paragraf denemesi çözmediğim için netler düşük geliyor.genelde soruları tek okumada çıkarıyorum.

benim esas sıkıntım dil bilgisinde

lise temeli olmadığı için çoğu konuyu tek bakışta anlamakta güçlük çekiyorum.bu yüzden çalıştığım konuların etkinlik göstermesi için birer kez daha üstünden geçmem gerekiyor

ekstra olarak pkob için önerin nedir?

• pkob için fasikül çözülebilir ama ben çözmedim. zaten olasılık falan zor konular hocam sorulsa 10 tane fasikül çözün yine yapamazsınız. ama kolay soruluyor pkob dan. denemelerde minimum 1-2 soru çıkıyor yapamadığınız olursa onlara bakın. onun dışında fasikül çözmüştü arkadaşlarım. hangi fasikül iyidir tam bilmiyorum ama acil yeter diyorlardı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • achilles102030 kullanıcısına yanıt

fasikül çözmem ya 2-3 sbden temizlerim

yeniden teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.