Şimdi Ara

850 tl Lydsto Airfryer 4 L Akıllı Yağsız Fritöz - Lydsto Türkiye Garantili (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
4.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cangundogdu1993 C kullanıcısına yanıt

Paracard kullanırsanız PAY ile ödemede 100 Tl veriyor hocam Bonus olarak.

Hediyeler sepete ayrı mı ekleniyordu yoksa sadece cihazı sipariş etmek yeterli mi arkadaşlar? Siparişi verdim ama hediyeler sepette değildi.

• Büyük olanını aldım tavsiye etmem. Bana sanki ısı derecesi çok düşük, fanıda çok işe yaramıyor gibi geldi.

patates kızartması son derece olan 200 derecede 25 dakikada oluyor süresi çok uzun. tavada 5-10 dakika yetiyor.

köfte 15 dakikada oldu ama çevirmek gerekiyor, tavada iki dakikada yapılıyor

birgün tavuk baget denedim içi çigdi hiç pişmemişti, fırında tekrar yaptım

hadi bir şans daha vereyim dedim tüm tavuk denedim. internette tariflerde 160 derece 40 dakika yazıyordu aynı şekil yaptım içi çiğdi tamamen sonra 200 dereceye aldım 1 saat tekrar denedim dışı tamamen yanmıştı tavuğun ama içinde hala çiğlik vardı.

bunun dışında öyle alta patates filan dizeyim üste birşey koyarım deyip yaparsanız alta koyduklarınız 10 saatte çalıştırsanız ilk koyduğunuz andaki halinden farksız oluyor.

Airfryerlerin hepsi böyleyse eğer büyük kolaylık, çok pratik, süper şey reklamları filan kolpa tamamen.

Yok diğerlerinde gerçekten öyleyse o zaman bu markanınki sıkıntılı bu sebeplede bu kadar ucuza satılıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catry -- 1 Haziran 2024; 1:12:34 >

• galirikPEH G kullanıcısına yanıt

Ben niye garanti bonusla indirimli alamadım ? Garanti bonusla neyin indirimi oldu ustam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fırsat bilindik markalar resmen güzel k…lıyor bizi normlade demek ki istenilse bu fiyatlara da satılabilir elini vicdanına koyan firmalar olsa rekabet olacak da bizim Türkiyede satış yapan firmalar zam konusunda rekabet içindeler sen mi daha çok zam yapacaksın ben mi

• catry C kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla büyük olanlarında bu sorun var. O yüzden artık büyük litreli olanlara hem alt hem üste fan koyuyorlar. 4 litre altında bu sorunu yaşayanları görmedim.

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt
    İndirim degil 200 bonus puan veriyodu ama kampanya dün bitti

• Shrikeen kullanıcısına yanıt

litresi küçük olanların hazneside küçücük oluyor. yapacağın yemek 1 kişilik olur.

geçen sene başka bir markanın 3 küsur litrelik olanını almıştım, haznesinin boyunu görünce hiç kullanmadan iade etmiştim. Geçenler de bunun büyük olanı karşıma çıkmıştı fiyatı 998 tl idi, hesaptada 100 tl indirim vardı, naysla kombo yapınca 760 liraya geldiğini görünce hevesimi gidermek için aldım.

pek işe yarayan birşey değilde arada patates, köfte, sebze yapmak için kullanılır.

Kendimde 4 lt civarlarında Philips marka var, büyük küçük fark etmiyor bütün tavuğu her zaman 180 dereceye 50 dakikaya atıyorum. İlk etapta göğüs tarafı yukarı bakacak şekilde 26 dk civarı pişirip 14 dk sırtını çeviriyorum, kalan son 10 dakikayı yine göğüs yukarı bakacak şekilde tutuyorum gayet iyi oluyor yanma vs yok. 160 derece az 200 derece fazla gelir problem orda.

• Bugün 700 gram kadar soslu tavuk kanat kızartmayı denedim. Izgara aparatını kullandım. Yaklaşık 25dk 160 derecede denedim. Yarı zamanda alt üst çevirdim. Bazılarının derileri yanma noktasına geldi ancak içi ancak haşlanmış kadar oldu. Tadı da haşlama gibi haliyle.

Beklentim çok yoktu ama daha önce yazılan mangal gibi, ızgara gibi, fırın gibi yada yağda kızarmış gibi hem orantılı pişip hem de tadı olmuyor maalesef. Yada ben beceremedim.

• Alan arkadaşlar pişirme sepetinin ölçülerini yazabilirler mi ? Yükseklik dahil.

Cosori olanda bu sorunlar yok, nugget köfte , patates kızartması, hepsi 10-20 dk arasında gayet iyi piştiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

40 dakika 160 derecede yaptım bu sürede de 1-2 kere çevirdim süre bitince baktım pişmemişti sonra dereceyi 200 e çekip 1 saat aynı tavuğu tekrar pişirdim gene bu süre içerinde 2-3 defa çevirdim bu sefer dışı yanık içinde pişmemişlik vardı hala yani 1 saat 40 dakika sürdü. olay derece olayı değil d markayla alakalı gibi sanki.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Niyetim onu almaktı zaten. ara ara fiyatları düşüyor amazonda takip ediyorum. bunun 5.5 litre olanın fiyatı çok ucuz görünce o kadar fark vermeye değmez diyerek bunu aldım.

Ucuz etin yahnisi yavan olur misali, ürün kusursuz olsa bu fiyatlara satmazlardı zaten.

• Ürün elime ulaştı. Denemek ve karnımızı doyurmak için 6 şiş tavuk bonfile eti kebap şeklinde ızgarada 160derecede 35 dakikada pişirdik, 20.dkda ters düz yaptık içi dışı gayet güzel pişti ve 2 kişi doyduk.

Üründen memnun kaldık şuan için. Pahalı markaların bundan performanslı olacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeterözeR -- 2 Haziran 2024; 0:20:59 >
  • Hotetvotet H kullanıcısına yanıt
    Kutudan çıkıyor hediyeler, sitede sepete eklenmiyor.

• vestfest kullanıcısına yanıt

cok kullanıslıya benziyor ama bu zararlı olmasın sıcakta yagda kızarıp durucak sonucta sürekli ? kullanan var mı? yemeğe kokusu falan geçmesin ya da erime yapar mı

Çift hazneli olanını almışsın onlarda yazan watt toplam değeri gösterir.

• 850 tl Lydsto Airfryer 4 L Akıllı Yağsız Fritöz - Lydsto Türkiye Garantili

850 tl Lydsto Airfryer 4 L Akıllı Yağsız Fritöz - Lydsto Türkiye Garantili

850 tl Lydsto Airfryer 4 L Akıllı Yağsız Fritöz - Lydsto Türkiye Garantili

20 Liralık mika yağdanlığı kutusuyla iç sepete yerleştirmeyi akıl edenleri tebrik etmek istiyorum zira bu sıcakta elimde koli yurtiçi kargonun yolunu nasıl tutardım. Kutuyu sokmak için tenekeyi ortadan şişirecek kadar bastırmalısınız müşteriye hediye gitsin sepet önemli değil!

Edit: HB değişim yapar mı? Hepsijet kapıdan alacakmış sanırım. İade mi geçeyim?

Edit 2: Değişim yaptılar gelen ürününde bu sefer kutuyu zorlamadan yan koymuşlar ancak daha önce yine zorlanmış gibi beyaz kutu sürtme izleri vardı ve sepetde farklı yerlerde yine çizik vardı içime sinmedi iade gönderdim bu sefer. Philips HD9243/90 sipariş verdim 2033 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hotetvotet -- 15 Haziran 2024; 16:6:34 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.