www.hepsiburada.com Lydsto Airfryer 4 L Akıllı Yağsız Fritöz - Lydsto Türkiye Fiyatı https://app.hb.biz/pcSmGsX15XzC |
850 tl Lydsto Airfryer 4 L Akıllı Yağsız Fritöz - Lydsto Türkiye Garantili
-
-
1700 w 4l uygun fiyatı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tavsiye eden olurmu acaba bu fıyata alınacak bır urunmudur
-
bedava daha ne istiyorsunuz :D otomatik güç kesintisi ve dokunmatiği bile var. Tabi ki bilindik markalara göre malzeme kalitesi farkı var arada fiyat farkı olduğu gibi.
-
2 saat kadar araştırma yaptım ve F/P ürünü olduğunu anlayarak beyaz olandan bir adet sipariş ettim. Satıcı Lydsto TR , yanında ızgara ve yağ spreyi hediye geliyor. Yorumlar da gayet iyi.
Konu sahibine teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeterözeR -- 30 Mayıs 2024; 21:19:9 >
eyvalh, sipariş verdim bende, yarın eimde olur. Amazondanda şunu verdim ilgilenen olursa...
amazonLirazon Airfryer Silikon Pişirme Kabı, Kare Hava Fritözü Aksesuarı, Tüm Airfryerlara Uyumlu Yıkanabilir Leke Tutmaz Esnek Fırın Kızartma Tepsisihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BTMSPX7V?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details -
Gaza geldik sipariş verdik bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten o ızgara 150 tl
yağ sprey de 50-80 tl
ürün bedavaya gelmiş oluyor di mi hocam
-
ne gereksiz tipler var ya şu forumda..... Adam faydalanalım diye bilgi vermiş nolcak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ksem Marida -- 30 Mayıs 2024; 23:18:35 >
Garanti bonusla beraber 650 ye gelmis oldu bedava haber veren arkadasa cok tesekkur
bende Garanti bonusla beraber 650 tl ye almış oldum .bedava desem yeridir
-
Ben dahil 3 arkadaşıma aldırdım hadi bakalım
bende de bu tarz ucuz bir şey vardı. sem di sanırım. teflon kaplaması ince ve vidalar paslanır oldugundan temizligine dikkat edin çizmeyin beyler.
-
ne "nolcak?". Demek istediğim ürün 600 tl ye geliyor yaklaşık işte gerçekten de f/p demek istedim. bu fiyata 4L airfry mı var? Sen git bir psikoloğa görün bence.
Edit: hatta yukarıda garanti bonusla 650 tl ye geliyor diyen olmuş. Izgara ve yağdanlık hediyesiyle 500 e geliyor işte. Cosori aldım ben 4,7L ye içinden bir hediye çıkmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 31 Mayıs 2024; 2:13:56 > -
Bana kırmızı rengi kalmış. airfryer'ım yoktu, bundan da eksik kalmamış oldum. 850 TL iyi fiyat, performans vermese de üzmez.
-
Ürünün iç ölçüleri, çapı hakkında bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 hafta önce 5lt olanını aldım fena değil diyebilirim ama nedense patates kızartmasını pek sevemedim belki de anne yapamıyordur makineyi pek bilmediği için onun dışında tavuk vs. çok güzel yapıyor sanki mangal da yapmış gibi.
Bu arada tek yada 2 kişiyseniz alın bence, ortalama 3-4 kişilik bir aile için 4lt kesinlikle yetmez.
Hocam iç malzeme plastik mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kutudan çıkıyor hediyeler, sitede sepete eklenmiyor.
|
Benzer içerikler
- a101 seg derin dondurucu yorumları
- zoomer batum
- sinbo espresso makinesi
- nokia 8010
- dijitsu buzdolabı alınır mı
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- cyber monday
- bim yazıcı
- black friday ne zaman 2024
- bim bot
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X