Şimdi Ara

850 tl ye kadar sıstem tavsıyesı (Cumartesı Spariş Geçılecek )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar monıtor en az 19.5 olacak, tavsıyenız nedır ? sıstem amd sıstem olacak, benım yaptıgım bu
    Merak ettıgım amd a4 4000 ıle a6 6400k arası gpu da fark varmı ? %30 daha ıyı gıbı ?
    anakartların hepsı aynı usb desteklı en dusuk 160 tl felan değer mı ? yoksa 110 tl ıyı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story of Dark Passenger -- 3 Mayıs 2014; 10:27:45 >

• Kasan var mı? Koymamışsın çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Kasan var mı? Koymamışsın çünkü

kötu bır ıskelet var eğer para artarsa psulu kasa alacam,şuan dh nın 2.elı sıtelerın sıfırından pahalı oldugundan sıfır toplım dedım
  • Benden çok daha iyi anlayan işlerden arkadaşlar var kendimce bir sistem yaptım. Monitörler bütçene uygun stoklarda yok başka yerden temin edebilirsin istediğinden.
  • quote:

Benden çok daha iyi anlayan işlerden arkadaşlar var kendimce bir sistem yaptım. Monitörler bütçene uygun stoklarda yok başka yerden temin edebilirsin istediğinden.

HD7480D ıle 8470D arasında fark varmı ? sonuçta 2sıde 2 cekırdek

• quote:

Benden çok daha iyi anlayan işlerden arkadaşlar var kendimce bir sistem yaptım. Monitörler bütçene uygun stoklarda yok başka yerden temin edebilirsin istediğinden.

+1

• Ram olarak bunları da alabilirsin :http://www.vatanbilgisayar.com/4gb-hyperx-genesis-ddr3-1600mhz-cl9-pc-ram.html#genel-bakis

Alacağın monitörün fiyatına göre seçersin RAM leri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • guncellendı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story of Dark Passenger -- 3 Mayıs 2014; 4:24:56 >
  • alacağınız monitörü vatan bilgisayarın sitesinde göremiyorum

e2250swnk modeli ise dvi girişi yok almışken üstüne 20 tl daha koyarak dvi girişi olan modeli almanızı tavsiye ederim

e2250sw(d)nk modeline bakabilirsinizhttp://www.vatanbilgisayar.com/215-e2250swdnk-genis-ekran-led-monitor.html

sabit disk i caviar black modeli veya seagate barracuda ile değiştirebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GlueN

alacağınız monitörü vatan bilgisayarın sitesinde göremiyorum

e2250swnk modeli ise dvi girişi yok almışken üstüne 20 tl daha koyarak dvi girişi olan modeli almanızı tavsiye ederim

e2250sw(d)nk modeline bakabilirsinizhttp://www.vatanbilgisayar.com/215-e2250swdnk-genis-ekran-led-monitor.html

sabit disk i caviar black modeli veya seagate barracuda ile değiştirebilirsiniz

261 tl ye benq dvı lı model buldum hocam, sımdı sızce bu fıyata bundan ıyı sıstem duzulebılır mı ? ( 840 tl )

• www.vatanbilgisayar.com/a6-6400k-soket-fm2-39ghz-1mb-cache-32nm-islemci---hd8470d-gpu.html ---159

www.vatanbilgisayar.com/a55bm-a_usb3-soket-fm2--ddr3-2400mhzoc-sata-30-usb-30-vgadvi-anakart.html ---141

apu ve anakarti böyle yapin usb3 sata3 olsun sisteminizde

ayrica 1600 mhz ve uzeri ram alabilirseniz daha iyi olur malum apu sistem raminden yararlaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 3 Mayıs 2014; 11:49:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

www.vatanbilgisayar.com/a6-6400k-soket-fm2-39ghz-1mb-cache-32nm-islemci---hd8470d-gpu.html ---159

www.vatanbilgisayar.com/a55bm-a_usb3-soket-fm2--ddr3-2400mhzoc-sata-30-usb-30-vgadvi-anakart.html ---141

apu ve anakarti böyle yapin usb3 sata3 olsun sisteminizde

ayrica 1600 mhz ve uzeri ram alabilirseniz daha iyi olur malum apu sistem raminden yararlaniyor

forumda 2. el şöyle 4gb 1886 mhz yada 2100 mhz ramler ne kadardır acaba, bu apu nun yararlandıgının farkındayım fakat 110 tl ye kadar 1600 ötesı yok, ramı 2. el yuksek mhz almak mantıklı gııbı

• Story of Dark Passenger kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_90453120/tm.htm

2133 çalışma garantili olarak 4 gb adına sadece şu görünüyor şu an.

şu da olabilir 8 gb olarak satan birinden 4 gb olarak alabilirsiniz belki ama diger 4 gb için de benzer bir müşterinin olması gerekecek.
  • Kasa : Dark Evo Gaming ,, 550W
    Anakart : Msi H81-M P33
    İşlemci : Pentium G3220 veya daha iyisi
    Ram : Corsair XMS3 ,, 4GB ,, 1333 mHz
    Ekran Kartı : Sapphire HD 7770
    HDD : Seagate Barracuda 1 TB ,, 7200 rpm ,, 64 Mb Cache

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesgs35

Kasa : Dark Evo Gaming ,, 550W
    Anakart : Msi H81-M P33
    İşlemci : Pentium G3220 veya daha iyisi
    Ram : Corsair XMS3 ,, 4GB ,, 1333 mHz
    Ekran Kartı : Sapphire HD 7770
    HDD : Seagate Barracuda 1 TB ,, 7200 rpm ,, 64 Mb Cache

bu urunler hangı sıte ve bu arada monıtor eksık hocam
  • __BadblooD__ kullanıcısına yanıt
    +1

• Story of Dark Passenger kullanıcısına yanıt
    performansı amd nin 4 çekirdekli işlemcileri ile hemen hemen aynı

tek çekirdek olarak fark atıyor çoklu çekirdekte nerdeyse aynılar

sistemi özenerek topladım

normalde o işlemciyi ofiyata bulamassın adam özel indirim yapmıs
  • Fiyata göre en kral sistem. Evinizde kendiniz toplsrsiniz oh mis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.