4.Aydayım DENEYİMLERİMİ YAZAYIM -Sansür yok,DNS engellemesi yok,akşamları donma yok,pingde yükselme veya hızda düşüş yok. -Daha önce superonline kullandım ve gıbırnet daha iyi ping değerleri veriyor şaka gibi yerel bir firma koskoca superonline dan daha iyi. -Turktelekom kullanan komşum ile AYNI ping değerleri alıyorum. -Türkiyedeki yerel firmalar arasında en kalitelisi ve bilgili çalışanların olduğu firma diyebilirim -26 gündür modem açık ve internet kesintisi 0..elektrik gidene kadar veya modemin fişini çekene kadar bakalım nekadar sürecek -Enn yoğun saatlerde akşam saat 6-10 arasında bile hızımda hiçbir şekilde düşme olmuyor 100 mbit vdsl kullanıyorum kabloluda gördüğüm hız 96-97-98 mbit ... -Kendine ait uygulaması var ve çok profesyonel bir arayüzleri var,ayrıca uygulama üzerinden açmış olduğunuz şikayetle ilgilenen teknik ekip aşırı bilgili siz daha sorununuzu bile tam demeden modem arayüzünüzü inceleyip olması gereken en iyi şekle göre ayarlıyorlar.Geçiş işlem kaydı bile uygulama üzerinden 5 dk da bitti. -Piyasanın ennn iyi yerel firmasıdır bu gidişle birkaç seneye türknete sağlam rakip olurlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GIBIRNET HAKKINDA DENEYIM 4.AY
-
-
Sansürsüz olması ve internetin kesilmemesi başlı başına tercih sebebidir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
comnet kapatıldı şuan durumlar nasıldır gıbırnet tarafında
-
Su gibi akıyor hocam herhangi bir problem yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
Müşteri deneyimi paylaşılan konularda herhangi bir mahsur yok lakin referans paylaşım konuları hariç referans paylaşımı yasak olduğundan dolayı ilk mesajdaki referans kodunu sildim.
Paylaşım için teşekkürler.
-
comnet ten gecmeyi dusunuyorum,fiber 100 altyapiya sahibim.gibirnet sitesinde 100 download 20 upload yaziyor ama e devlet onay yerinde 100 e 8 yaziyor.hangisi dogru?
-
Bende online işlemlerde 8 yazıyor ama 15 alıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
100 mbit paketlerde upload 20 olarak tanımlanıyor
20 upload alırsınız e devlet ekranı nedense güncellenmemiş turktelekom bireysel olarak upload sınırlarını yükselttiği için e devlete henüz yansımadı galiba.100 lük paketlerde upload 20 olarak tanımlanıyor bende 20 olarka kullanıyorum
Mevcut VDSL aboneler sorum;
Kesinti veya yavaşlama yaşadınız mı kullanım sürecinizde? Ankara için örnek olabilecek var ise memnun olurum
-
Comnet faciasından sonra geri döndüm Gıbırnet'e Memnunum şimdilik bi sıkıntı yok Hatta ping konusunda comnetten iyi şuan bende
Edit: Ankara da değilim İstanbuldayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 4 Ocak 2025; 13:26:30 >
3 Ay önce fiyattan dollayı başka bir operatöre geçtim. Ama 2 yıl Gibir kullandım. Hiç sorun yaşamadım, hat dondurma ve çıkarken de çok ilgiliydiler sağolsunlar.
Denk gelmişken memnuniyet bildireyim dedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X