Şimdi Ara

850 TL ye Klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klimamı satıyorum arayanlar burada ilan verebiliyor sattığım için bende verebilirim herhalde.

90795623 bu numarayla sahibindende ararsanız görebilirsiniz. Yine de ilanın detaylarını buradan paylaşayım ilgilenen arkadaşlar için iyi olur sanırsam.

Klimamı Urfadayken aldım, 2011 Haziranında Sivas'a tayinim çıktığı için ve kullanma durumu olmadığı için kurdurmadım malum Türkiye'nin en soğuk şehrindeyim. Toplamda sadece 6-7 ay kadar kullandım öğretmen olduğumdan yaz tatilini memlekette geçirdiğim için yazın sadece temmuza kadar kullanılmıştır. Bir yıldır depoda duruyor artık işime yaramayacağı için satıyorum.
    Araştırın bakın normalde 2010 fiyatı 1300-1400 Tl arasındadır. 2010 yılının 16 şubatında alınmıştır ancak kurulduğunda kış olduğu için zaten kullanılmamıştır. Şu andaki en düşük fiyatı 1450 tl dir.
    Garantisi 16/02/2010 tarihinden itibaren 3 yıldır ve halen devam etmektedir.
    Garanti belgesi ile birlikte gönderilecektir.
    Kargo alıcıya aittir. Elim sıkışık olduğu için bu fiyata satıyorum.
    İkinci el deyip geçmeyin bu kadar az kullanılmış ve temizini bulmanız zordur.
    Soğutma kapasitesi 19200 BTU
    Isıtma kapasitesi 21200 BTU
    Piyasa fiyatı en ucuz 1445 tl dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redstone78 -- 27 Haziran 2012; 19:52:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.