Şimdi Ara

Airfel Klima Isıtma Sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
10.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • a512 model bir klimam var.Aynı şey geçen senede olmuştu.Klima ısıtma hariç diğer modlarda çalışıyor ama ısıtma moduna aldığımda dışarda fan çalışmasına rağmen içeri hava üflemiyor.10 dakika beklesek bile içeri hava üflemiyor.Bunu çoğu kez yapıyor.Bazen direk basar basmaz belirli bir süre bekleyince içeri hava üflüyor.Ama çoğu kez bunu yapmıyor.Geçen sene teknik servisi aradım ve onlar bana ya 28 C nin üzerinde yada altında çalıştırmayın demişlerdi.Çünkü iyi hatırlıyorum belli bir derecede tutunca her zaman çalışıyordu ama şimdi hatırlamıyorum.Çünkü onlar bana klimada sorun yok sadece o derecenin ya altına yada üstüne çıkmayın demişlerdi.Ama şimdi tüm dereceleri denememe rağmen içeri hava üflemiyor.Ama dışardaki fan çalışıyor.Sizce sorun neyden kaynaklanıyor.Ayrıca bu kumanda üzerindeki
    1-Air
    2-Humid
    3-Light
    4-Anıon
    5-Save yazıları ne işe yarıyor..

• MERHABALAR;

Aynı konuyla ilgili arçelik klima ısıtma probleminde den yazdım.Airfel klimalar bu konuda biraz nazlı.Dış ünite fanının çalışıp kompresörün çalışmaması kondansatör gibi duruyor.Fakat kesin konuşmak yanlış.Sizin yapacağınız kullanma klavuzunu dikkatle okumak orada kumanda için aradıklarınız var. telefonla servis yardımı alabilirsiniz.Sonuçta klima çeşitleri çok fazla.Arkadaşım airfel klimada belli süre çalışıp komresör duruyor ve inleme yapıyordu yapılan kontrolde voltajın bayağı düşük olması sonucu yaptığı belirlendi.Kısaca sıralarsak,

1)kompresör kondansatörü
    2)voltaj
    3)dış ortam ve iç ortam sıcaklığı
    4)dört yollu bobini
    5)kullanıcı hatası.....vs.Cihazı görmeden kesin konuşmak yanlış.acizene fikirlerimi sundum saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: fato&mato

MERHABALAR;

Aynı konuyla ilgili arçelik klima ısıtma probleminde den yazdım.Airfel klimalar bu konuda biraz nazlı.Dış ünite fanının çalışıp kompresörün çalışmaması kondansatör gibi duruyor.Fakat kesin konuşmak yanlış.Sizin yapacağınız kullanma klavuzunu dikkatle okumak orada kumanda için aradıklarınız var. telefonla servis yardımı alabilirsiniz.Sonuçta klima çeşitleri çok fazla.Arkadaşım airfel klimada belli süre çalışıp komresör duruyor ve inleme yapıyordu yapılan kontrolde voltajın bayağı düşük olması sonucu yaptığı belirlendi.Kısaca sıralarsak,

1)kompresör kondansatörü
    2)voltaj
    3)dış ortam ve iç ortam sıcaklığı
    4)dört yollu bobini
    5)kullanıcı hatası.....vs.Cihazı görmeden kesin konuşmak yanlış.acizene fikirlerimi sundum saygılarımla.

Teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi Yerden Isıtma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.