Şimdi Ara

850 TL ye Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya benim en üst limitim 850 tl kamerası iyi olsun istiyorum oyun performansı zaten evde pc var işte pes falan oynatsın yeter ama kamera önemli batarya gereksiz gçe onu ben böyle bi telefon istiyorum bildiğiniz varmı çok araştırdım bulamadım 850 tl den 1 tl yukarı çıkamam genelde bunu almak yerine bunu al diyolar bi bakıyorum 1000tl 1000tl ye alacak olsam zaten 1000tl lik yazardım ayrıca 2. el de alamam

• KraToRTR K kullanıcısına yanıt
    genaral mobile 4g alın
  • Lenovo P70 haftaya gelecek deniyor , fiyatı 800 olursa kaçırmayın, bunun dışında alternatif olarak
    Samsung Galaxy J5
    Lenovo S60
  • serhdemir kullanıcısına yanıt
    peki bu söylediğiniz telefonlarla LG G4C yi karşılaştırırsak hangisi iyi kamera yönünden falan
  • Kamera olarak hepsi tatmin eder,çok büyük farklar yok ,ancak galaxy J5'in kamerası biraz daha iyidir , lg g4c ram olarak biraz düşük , kamerası da en azından 13 mp olabilirdi,bunlar dışında diğer özellikleri hemen hemen aynı
  • GM 4G

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi baktım :D şöyle Aile bireyleriyle de görştüm yani babamla :D 1000TL ye çıkabilirim :D
  • O zaman Lg g2 32Gb veya xperia c4 olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia c4 hoşuma gitti tasarımı falanda hoş ama yazılımsal sıkıntıları varmış sanırım incelemede görmüştüm ama inceleme telefon ilk çıktığındaydı şimdi düzeltilmişmidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

Lenovo P70 haftaya gelecek deniyor , fiyatı 800 olursa kaçırmayın, bunun dışında alternatif olarak
    Samsung Galaxy J5
    Lenovo S60

katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.