Şimdi Ara

8500 TL televizyon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olmasını istediğim özellikler 4k olması, android tv olmasi. bakıyorum toshiba 58ua2263dt A101 e geliyormuş. direkt led aydınlatması, ekranın buyuk olması, 4k android olmasi ile aklımı çeldi. panel hakkında bilgim yok. sizlerden ricam bu fiyata bu özelliklerse hangi modeller var? genelde uydu yayini izlenecek. arada film video uygulamalarından cesitli videolar izlenecek.
    arçelik
    ROMA 43 GGU 7905 A | Android TV | Elektronik | Arçelik
    https://www.arcelik.com.tr/android-tv/roma-43-ggu-7905-a-televizyon

hareketli sahne iyileştirme, micro dimming, memc olması bakımından bu da hoşuma gitti sizce hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycIone -- 8 Ocak 2023; 1:34:43 >

• Ben bildiğim kadarı ile cevap vereyim, bende Toshiba 58UA2063 Modeli var. 58UA2263 Modelin de BOE Panel kullanılmış ve ekran yapısı VA2A, MB185 Ana kartı ile ve Android 11 ile geliyor. Tek kötü yanı 6 COF ile panelin üretilmesi ve BOE Panelin ilk defa 58 inç Bir televizyon da kullanılması. Alınır mı? Kesinlikle bu fiyata alınır. Bende ki PANDA Panel ve 12 COF ile üretilen ve Android 9 Olan Model, 12 COF iyi gibi iken Panda Panel arıza yapmasıyla ünlü, ama 3 Yıl garanti var ve 3 Yıl içinde umarım arıza yapar ve Panel değişir. Ben çok memnunum, merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

• tefennili kullanıcısına yanıt
    hocam toshiba da memc olmamasından dolayı hareketli, hızlı goruntulerde titreme oluyor mu? wifi da baglantı kopması oluyor ve durduk yere uygulamadan atıyor deniyor bunlarla karşılaştınız mı?
  • cycIone kullanıcısına yanıt

Ben karşılaşmadım Hocam, ne Wifi kopması oluyor ne uygulamadan atıyor. Hızlı görüntülerden ne kastediyorsunuz bilmiyorum ama TRT 4K da futbol maçı seyrederken herhangi bir şey fark etmedim. Ayrıca Disney+ da HDR10, Dolby Atmos lu filim seyrettim herhangi bir şey fark etmedim. Benim şahsi fikrim beklentiniz çok yüksek tutmadığınız sürece bu fiyata bu Televizyon çok mantıklı. Ayrıca 500 Bin TL Paranız varsa alacağınız Clio da, VOLVO özellikleri aramak biraz saçma olur bence.

• tefennili kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam başlangıç ürünleri olduğu için çokta büyük beklentiye girmemek gerekiyor. parayı olabildiğince doğru kullanmak için sormuştum bende. verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.