Şimdi Ara

85k >>15k hayal mi gerçek mi göreceğiz beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese söyler yok 70k dan tıpa gidilmez yok 60k dan tıpa gidilmez diyen çok ama bugün 70k dan tıpa giden birisini gördüm kaynak yök atlas adam harbi harbi kazanmış .Bende burada diyorum.O adam tıpa gittiyse bende giderim dedim.Biliyorum seninki hayal kazanamazsin yazanlar olacak.Bunlarin farkındayım ama o insanlara üzülüyorum çünkü onlar kendine inanmıyor .Bende iyi yapıp mezuna kaldım diyen çok işte o zaman anladım ki herkeste olmayan bir şey vardı bende.Bu da özgüven .Yanlış anlamayın ego değil ha.Ben sadece çalışırsam gerçekten başaracağımı biliyorum.Bunu da sizle paylaşıyorum .Hedefim ilk 15k ve Allah in izniyle tıp kazanmak.Vatana millete hizmet etmek. Gerçekten bu yolda kendine guvenenler varsa hedeflerini yazsın .
    LYS sonuçları açıklandığında sonucumu ekleyecegim .
    İyi çalışmalar .
    85k >>15k hayal mi gerçek mi göreceğiz beyler

• inşallah çekersin hocam imkansız değil
  • Cekersin ya ben geçen sene çalışmadan 25 e çektim 70den
  • Hocam sıralamalarımız neredeyse aynı. Maalesef sınavım iyi değildi. Sen yazınca öyle sanki ben yazmışım gibi hissettim. Kardeşim savaşıcaz yapıcaz. Geçen yıl ki çocuğun hele hiç örnek alabileceği birisi yoktu, belki çok dalga geçtiler kendisiyle ama yılmadı, çalıştı, çabaladı ve başardı. Bu yüzden burada isterse küfretsinler dönüp bakmayalım çalışalım ve şu forum biraz örnek görsün. Kazanman, kazanmam dileğiyle hocam, iyi çalışmalar diliyorum :)
  • Kimse yapamadı diye biz yapamayacagiz diye bir şey yok beyler önceden akıllı telefon mu vardı .İmkansız dediler ama yapıldı .Yurdumuzun işgal edildiği dönemde kurtuluş imkansız dediler ama Kurtuluş savaşı kazanıldı.Demem o ki imkansız bence insanın yapamayacağını düşündüğü anda vazgeçmek için bulduğu en kolay çözümdür .
  • cokbilmisokarca C kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam sonuna kadar haklısın. İnsan hayal ettiği gibi yaşar. HAdi başlayalım çalışmaya, kolay gelsin :) yazınn bu başlığa tekrar yazarız :)
  • İnşallah hocam.
  • 0 sosyalle 80 k yapmissin hocam hayvan gibi calisirsan yapaarsin
  • Matını düzeltirsen neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tataRkralı_14

Cekersin ya ben geçen sene çalışmadan 25 e çektim 70den

Nasıl çalışmamak o

Gecen sene ÇALIŞMADAN 49dan 77ye düşürdüm
  • günde 6 saat çalışırsan çekersin takip
  • Çekersin hocam bende 60 dan 20 ye cekcem umarım
  • sofistikeadam kullanıcısına yanıt
    Hocam sınavda ne yalan söyleyeyim sıkıştım biraz problemleri anlamakta zorluk çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbilmisokarca -- 30 Mart 2017; 16:20:24 >
  • AppleFB kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam .
  • Geçen sene Mat Lys'den çıktıktan sonra eve gidip 10 tane fizik denemesi çözen arkadaşım kadar azimli olursan onun gibi 80K'dan 27K'ya çekersin de 15'i bilemem. Başarılar
  • 90 k ---> 25 k hedefim. Bu sene başından bari lys kastim inşallah sonucu iyi olacak. 4 ay sonra tekrar bu yorumdayim bakalım yapabilecekmiyim
  • İşin zor dostum kolay gelsin.
  • batgem6 kullanıcısına yanıt
    Gitti mi bir yere
  • Matematik kolaydı geçen sene kimya biyolojisi kolaydı benim fiziğim iyi oyle yaptik birseyler
  • Sosyalin 0 olmasaydı çekerdin.
    80k göründüğüne bakma o sosyalle imkansız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.