Şimdi Ara

85k dan ilk 25k mümkün mü [MF4]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene ygs 69k gelince benden bi yol olmaz diyerek bıraktım çalışmayı ve geriledim sıralama olarak konu eksiğim çok yok pratik eksiğim var.Günde 4-5 saat kasarak 25k'ya girmem mümkün mü ? Ortalama bir anadolu lisesi mezunuyum.

• Geçen yıl mf4 83k,bu yıl mf4 28k o kadarda üstüne düşüp çalışmadım ama konuların hepsini bitirip soru çözdüm.Günde 4-5 saat çalışırsan sınava kadar aksatmadan ilk 20k garanti bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karanlık İşler Müdürü kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Peki bi 40-50 güne ygs yi bitirip ygs deneme + lys konu/soru olarak gitmeyi düşünüyorum yanlış mı ?
  • Takip ben mf-3 durum aynı ygs Eylül'e kadar bitirip sonra lys çalışmayı düşünüyorum ygs kursla tekrar edecem bidaha hedef benim 10 k olur mu diye sormayacam çünkü olup olmaması benim elimde sadece 10 k olmam için tavsiyeniz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 25k geldi benim bu sene ve yerleştim emin ol ki 25k için aman aman netler gerekmiyor lysde geometri ve fizik netlerim 10 gerisini sen düşün moral açısından ygsde iyi yapman senin için avantaj olucaktır konuları az buçuk biliyosundur zaten hız için bol bol farklı kaynaklardan deneme çöz derim bi senelik tecrübenle adam gibide calısırsan ilk 15k rahat gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barba Rossa

Programın iyi hocam yukarda Dediğin gibi yap. Ygs den soru bankası meselesini aman aman abartma en fazla
    Her dersten 3-4 sb ilk 20k yı garantiler tabi sb den sonra deneme çözmek kaydıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F03B9AEC -- 2 Ağustos 2015; 18:17:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca

quote:

Programın iyi hocam yukarda Dediğin gibi yap. Ygs den soru bankası meselesini aman aman abartma en fazla
    Her dersten 3-4 sb ilk 20k yı garantiler tabi sb den sonra deneme çözmek kaydıyla

sen ciddi misin her dersten 3-4 soru bankası
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaydin35

quote:

Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca

quote:

sen ciddi misin her dersten 3-4 soru bankası

Hocam 2 sb çözüp girmeyi düşünmüyorsun heralde ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.