Ne olur sizce ? |
86.5 tyt. 66 ayt (obp:92) tahminler ??
-
-
Benim de benzer up -
7-8 ksı var tebrikler -
denemelwrde kaç net yapıyordun normalde
msü kaç geldi
-
Benim de bu civar yaw -
karamba naber lan
-
kaç net yaptın
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasamagayretindeyim
7-8 ksı var tebriklerHocam daha demin açtığım konu için özür diliyorum, sorulara baktım 2018 gibi gelceğini düşünüyorum fakat 7-8 k gelecek kadar sınav zor muydu ?
-
93-68 sen?
-
Geçmiş olsun, umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kocamustafapasa35Hocam daha demin açtığım konu için özür diliyorum, sorulara baktım 2018 gibi gelceğini düşünüyorum fakat 7-8 k gelecek kadar sınav zor muydu ?
Alıntıları GösterHiç belli olmaz hocam.7-8k olmasa bile bu netlerin bence rahat 10k sı var bu sınavda.
-
10-16k
-
Benim de netlerim aynı msüde 17k yapmıstım
denemelerde tytde 90-93 sınavda 85
aytde 68+ sınavda 66.75
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cattyblood -- 27 Haziran 2021; 22:0:9 > -
Önemli değil hocam. Tabii ki. Aslında fen fizik dışında cok zor değildi 28 yaptım. fizikten bir iki kopartsam 30 u görürdüm. Ama mat gel görki 25 lerde süründüm… -
Hocam geçmiş olsun matematikte orijinal soru sayısı baya fazlaymış. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocamustafapasa35 -- 27 Haziran 2021; 22:42:10 > -
Şimdi bu nete 24k diyende var 15 diyende var 11 diyende var bu sene 2018 deki kaostan daha fena bir ortam var bnce hadi hayırlısı -
Hocam sen zaten tıp okumuyor muydun?
-
aynen 3. Sınıfım Kardeşim için soruyordum hocam netleri.
-
Tyt 100-105 bandıydı Ayt 73-77 genel olarak
-
ağa bunun 87 obplisi sizce kaç gelir
Benzer içerikler
- ea ilk bin için kaç net
- kırık obp ne kadar etkiler
- notability fiyat
- apotemi problemler zor mu
- test kitabın basım yılı nasıl öğrenilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X