Selam arkadaşlar; Arkadaşım 8600 Gt sine overclock attı 660 mhz de mavi ekran sorunu alıyor ancak sorun şu ki bundan 1 kaç ay önce 675 de kullandığı olmuştu ve sorun yoktu sonradan ztn 650-640 a fln aldı ancak geçenlerde 660 a aldı ve bu olmuş ancak kartta anormal bi sıcaklık da yokmuş. Bios pilini çıkarıp taksın diceksiniz biliyorum ama çıkarıp takmış düzelmemiş acaba başka şeylerden kaynaklanabilir mi ?? Lütfen yardım ..
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
675'de farklı sürücü kullanıyor olabilir. 675 zamanında kasası daha iyi havalanıyor olabilir. 675 zamanında kasası temiz olabilir.
peki önerdiğiniz bir çözüm önerisi var mı bu sorun için ??
arkadaşlar bu arada herkesin bayramı kutlu olsun .... yardım ederseniz çok minnettar kalırız ...
quote:
Orijinalden alıntı: LoNGBoLT
arkadaşlar bu arada herkesin bayramı kutlu olsun .... yardım ederseniz çok minnettar kalırız ...
Açıkladımya anlayamıyor musunu?
Farklı sürücü ile deneyebilirsin yazdım. Kasanın içini ve ekran kartını temizleyebilirsin yazdım illa boyle direk mi yazmak lazim...
bilgisayar açılmıyor nasıl farklı sürücü ile deneyelim ??
yani açılıyor ama bilgisayarı güvenli modda aç son kullanılan ayarlarda aç vb . siyah ekranda 3 seçenek geliyor onlardan hepsini denedik hepsindede windows da hani yüklenirken çubuklar atıyor ondan sonra hemen mavi ekran veriyor ..
arkadaşlar sorunu çözdüm mert sağol yardım çaban için yiğitcim saol varol :) bayramınızı kutlarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme