Şimdi Ara

8600GT için bu uygun olurmu sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kartın fan sesinden kurtulmak için Zalmanın fansız VNF100 modelini almayı düşünüyorum sizce bu ürün uygun olurmu. Şuandaki fan ile sıcaklık değerleri boşta 51 yük altında en fazla 65 oluyor. Kasa yanında ekran kartına doğru üfleyen 12'lik bir fanda mevcut. Bununla birlikte iyi bir termal macun alırsam aralarında çok bir fark olurmu ısı değeri olarak?

• fazla isinmayan 9550 de zalmanin benzer fansiz bir modelini kullanmistim ama idlede 50 hatta yazin 60 derece olan bir kart icin fansiz sogutmanin iyi olacagini hic sanmiyorum.kasanin kapagindaki fan da fazla etki etmez vga sogutucusuna.fan hizini yazilim ile azaltamiyor musun palitlerde var bu ozellik ya da 3. parti bir program ara.olmuyorsa fani sessiz bir sogutucu alirsan bence daha iyi su soylediginden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrix120

fazla isinmayan 9550 de zalmanin benzer fansiz bir modelini kullanmistim ama idlede 50 hatta yazin 60 derece olan bir kart icin fansiz sogutmanin iyi olacagini hic sanmiyorum.kasanin kapagindaki fan da fazla etki etmez vga sogutucusuna.fan hizini yazilim ile azaltamiyor musun palitlerde var bu ozellik ya da 3. parti bir program ara.olmuyorsa fani sessiz bir sogutucu alirsan bence daha iyi su soylediginden.

Maalesef :( 2 pinli fanı var müdahele edemiyorum. otomatik olarak kendi ayarlıyor ve genelde sesli oluyor bu yüzden :(. Peki fanı sessiz bir soğutucu olarak önerebileceğiniz bir model ve marka varmı acaba?
  • aynı tip soğutucuya sahip 6600gt extreme kullanmıştım gerçekten çok sesli çalışıyor vf900 tarzı bir soğutucu işini fazlası ile görecektir gerçekten çok sessiz çalışıyor
  • hocam bosver bunlari... Al bitane sennheiser cx300 kulaklik. SEs engelleyici. Annemin icerden pc yi kapat dedigini bile duymuyorum

Saka bi yana zalman yerine thermalright in fansiz modelini alirsan daha iyi olur gibi. Hem ilerde overclock yaparsan fan takip cok daha dusuk isilara inebilirsin.
    Benim tavsiyem onu alman yonunde...

Param olsa bende alicam ama bu aralar o kadar alicak cikti ki pc icin sira gelmedi ona bi turlu. Haftaliklarimla da yetisemiyorum. Babama soylicem zam yapsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

hocam bosver bunlari... Al bitane sennheiser cx300 kulaklik. SEs engelleyici. Annemin icerden pc yi kapat dedigini bile duymuyorum

Saka bi yana zalman yerine thermalright in fansiz modelini alirsan daha iyi olur gibi. Hem ilerde overclock yaparsan fan takip cok daha dusuk isilara inebilirsin.
    Benim tavsiyem onu alman yonunde...

Param olsa bende alicam ama bu aralar o kadar alicak cikti ki pc icin sira gelmedi ona bi turlu. Haftaliklarimla da yetisemiyorum. Babama soylicem zam yapsin

@ToffieBoi

Bu soğutucuyumu söylüyorsun Thermalright olarak. Buda çok pahalı ama ayrıca yine bir fan almam gerekir en azından soğutma açısından destek olması için.

Peki bu ikisi arasında karar vermek gerekirse eğer hangisi daha iyi performans verir

ZEROTHERM GX815 GAMER EDITION

ZALMAN VF-900CU LED

• Bende revoltec almayi dusunuyorum... http://forum.donanimhaber.com/m_18568204/tm.htm burdan da benim yardimlarima bakarsaniz sevinirim !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.