Şimdi Ara

8600gt snc+ ve crysis 1680 * 1050 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aldıracaksınız illa şu karttan almayım diyorum ama içim gidiyor bir yandan da Atinin yeni serisini bekliyorum ama bu kadar iyi olmazsa bu kartta piyasada kalmazsa ilerde çok ağlayabilirim Çözünürlüğe göre sonuçlar fevkalade
  • valla bir an full açtın zannettim ağlıyacaktım neredeysebenim 8800gts ile 1680*1050 shadow medium gerisi en yüksek ayarda xp ile 25-45 arası oynadım oyunu,ama çok kral oyundu bekartta canavar çıkmış bu arada vallahi
  • bide postprocessing medium iken denesene,bence bayağı fark yaratır
  • ben full detay 1024x768 aa olmadan oynadım bitirdim her açıdan fazlasıyla tatmin etti benim sistemim. 17" monitorde 1024x768 beni fazlasıyla tatmin ediyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dirkpitt1978

@reason666
    işlemciyi 2650 mhz çıkarttım dediğin gibi 4-5 fps bir artış oldu şimdi daha bir güzel oldu :)
    sanırım işlemcim burdan ileri gitmeyecek voltaj vermeye korkuyorum işlemci elimde kalmasın. bilgin varsa yardımcı olursan sevinirm

Abicim korkma ver voltajı ver coşkuyu bişi olmaz ama abartma voltajı gıdım gıdım artır rame de ver voltajı işlemciyi çek sen bi 2800MHZ e gör performansı.

Darboğazı gördün ama demi OC layınca ekran kartı nasıl şahlandı...
  • ilginçtir 2650 mhz den sonra hiç gitmiyor. 0,1 e kadar voltaj verip ramleri 533 e çektim 2700-2750 denedim windows açmadı. soğutma yönünden de bir sıkıntı yok ama demekki bu çekirdekle bu kadarmış.
    ama 2200 den 2650 ye gelmek bile epey rahatlattı, şimdi shadow low gerisi medium ayarlarda 1680*1050 olmasına rağmen hiç kasmadan oynanıyor. 128 bitle garibim dha ne yapsın zaten :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper_as91

yapma ya , birde PSU mu çıktı başıma , peki bu PSU lar ne kadar ? çok pahalı değildir inşallah ? , ve birde 8600 GT SONİC alsam , taksam çalışmaz mı ? PSU sıkıntı çıkarır mı ? yoksa çıkarmaz mı ? İdare eder mi acaba ?

kardes sıstem panelıme bak aynı kartı everest 450w ıle kullanıyorum bende psu alacam ama sımdılık sorunsuz gıdıyorum yaptıgımız akıllıca degılde maddıyat ıste alacam en kısa zamanda psu bence ıdare eder yanı en azından benı ıdare edıyor emın ol benım psu da senınkının aynısıdır sadece etıketı 450w dır dolandırııcı ya bunlar bu arada bak alırsın sorun olursa ben karısmam haa ben suan kumar oynuyorum ve daha kaybetmedım

• quote:

Orjinalden alıntı: alper_as91

Reason666

Valla sağolasın , rahatlattın beni , teşekkür ederim , ben 8600 GT i bi alıyım da eğer sorun olursa alırım bi PSU , marka olarak Asus önermişsin , başka önerebileceğin marka var mı ? ve birde 350 W yeterli mi ?

alper sana önerim ASUS olur 450 Watt Asus PSU 90 Ytl , eğer şuanki güç kaynağın yetmezse çakarsın bi Asus 450 Watt Psu gelicektede işini görür yani..
  • Arkadaşlar ,

AMD Athlon 3500+ , 512 Ram , nVidia 7300 le ekran kartım var,

Ram'i 2.5 gb , ekran kartını Ati Hd3850 yapsam ve 1024 * 768 çözünürlükte XP altında Crysiste kaç fps alırım tahminen ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.